FOTO by Reserved

Moda

AAA… Stigli Reserved krzneni grijači za one najzimogroznije osobe!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2022.

Ove godine rukavice zamjenjujemo inovativnim novitetom...

Ako ste jedna od onih osoba kojoj je uvijek hladno za ruke, dopustite da vam predstavimo novitet s potpisom Reserveda – mekano krzno koje je na prvi pogled nalik torbici, a zapravo je pametno rješenje za sve zimogrozne pojedince.

Reserved grijači

Jesen je stigla i temperature su čak malo i preniske za ovo godišnje doba što znači samo jedno, svi kojima je uvijek hladno moraju se opskrbiti potencijalnim grijačima. Kažu da hladnoća kreće od nogu, stoga obvezno nabavite tople čarape i buce, a prije nego što krenete u potragu za rukavicama, naš savjet je počastiti se nečim još inovativnijim.

Reserved grijači

Riječ je o stylish modnom dodatku od umjetnog krzna koje dolazi u dvije šarmantne boje, lila i petrolej plavoj. U istom tonu pronašli smo i neodoljive bundice koje možete uklopiti uz ove famozne novitete.

Reserved grijači

Ono što nam se posebno sviđa kod Reserved grijača je lanac koji možete objesiti oko vrata. Izgledat će kao da nosite cozy torbice, a zapravo će vas ovi chic detalji grijati u jesenskim i zimskim mjesecima. Već ih vidimo kako vladaju gradskim asfaltom dok špancirate i škicate izloge trgovina sa svojom najboljom prijateljicom.

Reserved grijači

Također, dok čekate bus ili tramvaj na stanici, dok obilazite znamenitosti na nekom od sljedećih putovanja – puno je situacija u kojima će vam ovi grijači dobro doći.

Reserved grijači

Za kraj, dobro je znati i cijenu. Reserved grijače možete pronaći na LINKU za 159,90 kuna!