Handmade

A.R.M. dizajn – unikatni odjevni komadi dostupni u svim veličinama!

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2019.

Jednostavnost i ležeran stil glavni su aduti ovog domaćeg brenda

Ivana Pozvek , osnivačica međimurskog brenda A.R.M. dizajn, još od malih nogu pokazivala je veliki interes za modu. Ideja za kreiranjem prve modne linije javila se još prije četiri godine, no tada se ipak odlučila posvetiti onom najljepšem – majčinstvu, te je s realizacijom poslovanja krenula 2017. godine.

Njezina tri sina Antonio, Rajan i Mark, prema kojima je domaći brend A.R.M. dizajn dobio ime, najveća su joj inspiracija kod osmišljavanja jedinstvenih kreacija.

Već od samog početka, brend je stekao veliku popularnost među pripadnicama nježnijeg spola, a uspjehu je dodatno doprinijelo i sudjelovanje na revijama, kao i drugim modnim događajima.

Jednostavne i casual kreacije glavni su aduti svih A.R.M dizajna, jer je najvažnije da se osoba koja ih nosi osjeća ugodno i opušteno u vlastitoj koži. Svi odjevni komadi izrađeni su od pamuka koji svima lijepo pristaje, a ujedno je i zahvalan za održavanje. Ono što nas posebno raduje je da nema granica što se tiče veličina, jer vjerujem da je malo tko brojio kalorije ovih blagdana.

Osim toga, cijene su veoma pristupačne. Kako nam je Ivana otkrila, nema potrebe za promjenom, jer joj je jedan od glavnih ciljeva stvarati modele dostupne svima. U ponudi se mogu pronaći i turbani šarmantnih boja.

Feedback vjernih kupaca najveći je ‘vjetar u leđa’ osnivačici ovog brenda te je upravo to motivira za još bolji i uspješniji rad. Kroz neko vrijeme, u planu je i proširenje ponude, a mi jedva čekamo vidjeti kakve nam sve novitete u ovoj godini sprema A.R.M. dizajn.

Ako su se i vas jednako dojmili ovi predivni odjevni predmeti, posjetite njihovu web trgovinu arm-dizajn.com gdje ćete pronaći ove i još mnoštvo drugih modela zajedno s njihovim cijenama! Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#casual IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom A.R.M. dizajn, jednu sretnicu nagradit ćemo klasičnom i elegantnom crnom haljinom iz nove kolekcije, koja će pristajati svim građama tijela. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica elegantne crne haljine s potpisom domaćeg brenda A.R.M. dizajn je Sanja Bermanec. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.