FOTO by IMDb

Film

“A Perfect Story” na Netflixu jedan je od rijetkih rom-comova koji ne želimo preskočiti!

Viktoria Mikulić 18. kolovoza 2023.

Ako ste se vratili s godišnjeg odmora i u potrazi ste za nečim što će vas opustiti, ne tražite dalje od ove ljupke serije...

28. srpnja 2023. godine na Netflix je stigla nova španjolska romantična humoristična miniserija i vrlo brzo zauzela 2. mjesto na top ljestvici najgledanijih. Temeljena je na romanu Elísabet Benavent, a glavne glumce utjelovljuju Anna Castillo i Álvaro Mel.

Ova romantična komedija nastoji pokazati kako se dvoje ljudi iz različitih sredina susreću i izvlače najbolje jedno iz drugoga, čak i dok njihovi romantični osjećaji rastu. Upravo njih dvoje i prekrasno prijateljstvo s dozom romantike, čine ovu seriju lako gledljivom.

O seriji:

Margot je zaručena za Filippa (Mario Ermito), i konstantno je pod pritiskom obitelji. Kad Margot pobjegne s vlastitog vjenčanja, osjeća se kao da pomalo luta, ni ne znajući da joj David i njegov divni kaos mogu pomoći da pronađe svoj put.

Margot i David dolaze iz različitih svjetova. Ona je nasljednica hotelskog carstva, dok David mora raditi tri posla kako bi spojio kraj s krajem. Ali kada im se putevi spoje, shvate da samo oni mogu pomoći jedno drugom da ponovno osvoje ljubav svog života.

U nastavku pogledajte trailer:

Ova serija podsjeća nas na uspješnicu “Love Life” i ako ste imali priliku gledati ovu američku uspješnicu, znajte da vas ni ovaj španjolski rom-com neće razočarati. Mi se nadamo da će i vama ova mini serija jednako prirasti srcu.