FOTO by IMDb

Film

“A Christmas Miracle For Daisy” – obiteljski božićni film koji rastapa srca!

Viktoria Mikulić 15. prosinca 2022.

Romantična priča s daškom blagdanskog duha...

Nakon što smo pogledali “Falling For Christmas” i “The Noel Diary”, odlučili smo potražiti još jedan blagdanski film koji će upotpuniti cozy večeri u našem domu. Istina, nema do kultnog klasika “Sam u kući” koji smo pogledali zasigurno milijun puta, no ovaj put smo htjeli nešto drugačije, novo…

Naišli smo na obiteljski blagdanski film iz 2021. godine pod nazivom “A Christmas Miracle For Daisy”, s Jill Wagner i Nickom Batemanom u glavnim ulogama. Radi se o drugoj prilici za ljubav, sa slatkom i uvjerljivom glumicom koja igra kćer glavnog muškog glumca.

Nama se jako svidio, a u nastavku donosimo i trailer te radnju filma koji će vas zasigurno uvjeriti da ga pogledate još večeras:

O filmu:

Whitney (Wagner) je vlasnica Marietta Designs, tvrtke za dizajn interijera koju vodi sa svojom prijateljicom Andi (Tegan Moss). Dizajnira brod Djeda Mraza za godišnju gradsku božićnu paradu kada joj se ukaže potencijalna prilika za posao: potpuni redizajn znamenite kuće do Badnjaka.

Unatoč izazovu, Whitney i Andi pristaju na posao– a zatim otkrivaju da je novi vlasnik kuće Whitneyin bivši dečko Connor (Bateman), koji se preselio u grad iz Los Angelesa sa svojom mladom kćeri Daisy (Rubi Tupper) .

Connor nije imao namjeru postati obiteljski čovjek, ali kada je njegovo kumče ostalo siroče, posvojio ju je i obvezao se postati odan samohrani otac. Više od svega, Daisy želi mamu koja će upotpuniti njezinu savršenu obitelj, a nijedna perspektiva nije tako idilična kao ona u kojoj je Whitney. Možda se čini nedostižno, ali Božić je ipak vrijeme za čuda.

Na IMDb-u ima ocjenu 6.1 što je za jedan, usudili bismo se reći drugorazredni blagdanski film, zaista odlično.