Film

9 najboljih Netflix serija od kojih se nećete odvajati!

Viktoria Šafranić 11. ožujka 2021.

Najavljuju sunčan vikend? Ups...nama je nešto drugo na pameti jer neke s emitiranjem kreću sutra...

Koliko god napeto bilo iščekivanje određenih epizoda koje stižu na tjednoj razini, a za koje odgađamo sve planove i ostavljamo slobodnu večer, nekad ipak više volimo kada se skupi određeni broj epizoda i sezona tako da neometano možemo provesti pred TV-om čitav vikend…Svi vi kojima se to ne može dogoditi i odmah morate pogledati hit čim izađe, što da vam kažemo nego da budete strpljivi…

Srećom, upravo tome Netflix služi. Postoje dobre vijesti: Puno je novih naslova s Netflixa u 2021. godini – i potencijalnih hitova ove usluge streaminga kojima se radujemo, tako da čim odgledate jednu seriju, na repertoaru će već biti druga.

Moramo nešto poduzeti dok još čekamo nove epizode Bridgertona, zar ne? A tu su i oni koji još čekaju 4. sezonu Stranger Things. Ne brinite, ove godine postoji obilje novih Netflixovih serija za uživanje, od kojih neke već struje. Trebate novu seriju ili želite znati kada se vaša omiljena napokon vraća s novim epizodama? Evo nekoliko mogućnosti za početak ili dodavanje u kalendar.

Firefly Lane

Želite li se potpuno udubiti u priču o dvije najbolje prijateljice – glume ih Katherine Heigl i Sarah Chalke – koje su se upoznale kao tinejdžerice, i motriti na koji su se način njihovi životi (i njihove ljubavi) ostali povezani u odrasloj dobi? Oni koji čvrsto vjeruju u snagu ženskog prijateljstva (i dobru povratnu informaciju iz 80-ih) svidjet će se Firefly Lane koja se trenutno emitira.

Ginny i Georgia

Ginny i Georgia puno su se uspoređivale s Gilmore Girls, ali iskreno, Georgia (Brianne Howey) i Ginny (Antonia Gentry) su zapravo dosta različite od Lorelai i Rory, osim poveznice s mladom mamom i njezinom kćeri. Emisija pogađa mnoge važne teme, poput odrastanja i života u Americi. Ginny Miller, nervozna petnaestogodišnjakinja, često se osjeća zrelije od svoje tridesetogodišnje majke, neodoljive i dinamične Georgie Miller.

The One

Što bi se dogodilo kad bi znanstvenici mogli pomoću vaše DNK pronaći savršenog partnera za vas? Ova serija istražuje kako bi ta budućnost mogla izgledati … i neće nužno dovesti do bajkovite romantike. Dostupna je na Netflixu od sutra, 12. ožujka.

Country Comfort

U glavnoj ulozi s Katharine McPhee, Country Comfort je sitcom ( podžanr komedije sa stalnim likovima u zajedničkom okolišu, poput doma, posla i sl.) o nadarenoj country pjevačici u Nashvilleu koja postaje dadilja obitelji s petero djece koju odgaja samohrani otac (Eddie Cibrian) i nastaje kaos. Country Comfort emitira se 12. ožujka.

Shadow and Bone

Mnogo se ljudi raduje ovoj seriji, a lako je shvatiti i zašto! Shadow and Bone, koja kreće s emitiranjem 23. travnja, fantastična je serija o tome što se događa kad siroče otkrije da ima određene moći koje bi mogle promijeniti sve u njezinoj zemlji, koju je rat uništio.

Dead To Me, 3. sezona

Iako datum objavljivanja ove popularne serije u kojoj glume Linda Cardellini i Christina Applegate nije najavljen, čini se da treću (i, nažalost, posljednju) sezonu filma Dead to Me možemo očekivati ​​kasnije ove godine. Kako će završiti priče Judy i Jen ?!

Midnight Mass

Trebate još malo Haunting of Hill House i Haunting of Bly Manor? Dobre vijesti: kreator Mike Flanagan vratio se s još jednom horor serijom za Netflix, koja se ovog puta temelji na čudnim stvarima koje se događaju kad tajanstveni svećenik stigne u malu otočnu zajednicu. Serija Midnight Mass trebala bi biti premijerno izvedena negdje 2021. godine … nadamo se točno na vrijeme za Halloween!

Ozark, 4. sezona

Još jedan voljeni obožavatelj oprostit će se s nama u 2021. godini. Očekuje se da će četvrta i zadnja sezona Ozarka biti premijerno prikazana kasnije ove godine, završavajući ono što se dogodilo Martyju i Wendy nakon Helenine smrti. Ovog puta riječ je o nešto dužoj sezoni, od čak 14 epizoda.

You, 3. sezona

Američka psihološka serija koja je nastala prema adaptaciji istoimene knjige prikovala nas je uz male ekrane. Joe Goldberg konačno se vraća negdje u 2021. godini te se i dalje drži uhođenja i svoje bolesne zaljubljenosti, a sada postaje i tata. Da, ovo će biti čudno, ali također će stvoriti sjajnu napetost.