Ljubav & veze

8 savjeta za sex tijekom nepodnošljivih vrućina

Krešimir Šustić 29. srpnja 2022.

Ne dozvolite da vam ovo ludo vrijeme smeta

Postoji mnogo radnji koje postaju nepodnošljive tijekom visokih ljetnih temperatura, a među njima su posebno iritantne odijevanje, odlazak na posao, kao i seks s boljom polovicom.

Dakle, kada udari toplotni val i ljeto pokaže svoj zube, tada započinje smišljanje načina kako da u vrućini ​​prevladamo svoju odbojnost prema seksu, te uživamo kao što bi to činili i inače.

U nastavku donosimo ideje kako da si olakšate, uživate u seksu bez neugodnog osjećaja znojenja i bez brige se prepustite akciji, koja je bitan segment u svakoj zdravoj vezi.

Pod tušem

Svi koji su do sada probali seks pod kapljicama hladne vode koja konstantno teče po tijelu, znaju koliki je gušt kada se spoje dva čista tijela i jedno drugomee stvaraju neopisiv užitak.

Doggy stil

Ova poza je idealna, upravo zbog toga što ne zahtijeva puno dodirivanja tijelima, te samim time ne uključuje ljepljenje i iritantno znojenje koje je odbojno.

Stojećki

Ovaj položaj znači manje kontakta s tijelom i omogućuje više prostora za disanje od uobičajene misionarske poze, a dodatan je plus ako su ruke prislonjene uz hladan zid.

Ventilator ili klima uređaj

Iako nisu u potpunosti olakšanje, svima onima koji vole lagan tempo, uređaji za rashlađivanje će biti sasvim dovoljan dodatak koji će olakšati muke visokih temperatura.

Eksperimentiranje s ledom

Držite kocku u ustima dok se ljubite ili prolazite kockicama preko osjetljivijih područja međusobno i vjerujte da je ona sama po sebi orgazmična i pruža veliki užitak.

Stavite posteljinu u zamrzivač

Na prvu zvuči kao stvar koje djeluje pomalo ludo, no nakon što napravite krevet s hladnom posteljinom, brzo ćete zaboraviti na nepodnošljivu vrućinu.

Hladan pod

Ovo je idealna stvar za sve one koji vole eksperimentirati i isprobavati nove stvari, pogotovo kada su nesnosne temperature u pitanju za koje su najidealnije mramorni pod ili hladne pločice.

Ledena kupka

Slično kao i kod tuširanja, no ova akcija zahtijeva da se kada napuni hladnom vodom, te se krene s predigrom koja je samo početak onoga što će se dešavati u krevetu.