Film

8 najboljih romantičnih komedija u 2019.

Engineer 25. kolovoza 2019.

Vrijeme je da napravite kokice i opustite se uz odličan film!

2018. godina bila je godina uspona romantičnih komedija, a izgleda da će 2019. biti ona u kojoj će ovaj žanr doživjeti BUM.

Iako još uvijek nisu najavljeni i predstavljeni svi ovogodišnji hitovi mi ćemo vam napraviti popis od njih nekoliko koje biste mogli pogledati. Kada kažemo “mogli biste“, mislimo “morali biste” jer se zaista radi o filmovima koji će vam uljepšati nedjeljno popodne.

1) What Men Want

Žena je izbačena iz svoje profesije od strane muških sportskih agenata, ali dobiva neočekivanu prednost nad njima kada razvije sposobnost da čuje njihove misli.

2) Isn’t It Romantic

Mlada žena razočarana ljubavlju misteriozno se nađe zarobljena u romantičnoj komediji.

3) Someone Great

Nakon bolnog raskida uoči njenog preseljenja, Jenny uživa u posljednjoj avanturi u New Yorku sa svoje dvije najbolje prijateljice.

4) Booksmart

Dvije akademska superzvijezde i najbolje prijateljice uoči završetka srednje škole shvaćaju da su trebale manje raditi, a više se zabavljati.

5) Always Be My Maybe

Dvoje prijatelja iz djetinjstva zaljube se jedno u drugo kao odrasle osobe.

6) Long Shot

Pomalo šeprtljavi novinar svoj posao koristi kako bi prkosio standardima te javnost izvještavao o pravoj istini.

7) Where’d You Go, Bernadette?

Radnja filma prati agorafobičnu arhitekticu Bernadette Branch, koja netragom nestaje prije obiteljskog putovanja na Antarktiku.

8) Plus One

Da bi preživjeli ljetnu svadbenu groznicu, dugogodišnji prijatelji Ben i Alice dogovaraju se da budu jedno drugom pratilja na svakom vjenčanju na koje budu pozvani.