FOTO by Asos / H&M / Asos

Moda

8 must-have bodija od baršuna u elegantnoj crnoj boji

Krešimir Šustić 01. prosinca 2020.

Ovih blagdana biramo samo one najbolje komade iz modnog svijeta

Dolaskom najljepšeg dijela godine, osim gradskih ulica i izloga trgovina, naše modne kombinacije također postaju obogaćene blagdanskim ruhom.

S obzirom na to da ove godine nećemo imati prilike prisustvovati raznim domjencima, to nas neće spriječiti da se dotjeramo i obogatimo profile na društvenim mrežama najboljim izdanjima.

£26

Kako bi se pokazali u blistavom blagdanskom izdanju, potrebno je posvetiti pažnju odabiru komada koji će nam pomoći da izgledamo veličanstveno, elegantno i svečano.

Osim ženstvenih haljina koje su većini fashionistica prvi izbor, modni svijet nam nudi još pregršt zanimljivih stvarčica uz koje se možemo osjećati sofisticirano i chic.

$12.59

Pravi primjer za to su popularniji bodiji, koji s lakoćom mogu zamijeniti bazične komade kao što su bluze ili košulje te u jednakoj mjeri i najjednostavniju kombinaciju učiniti atraktivnom.

£36

Švrljajući raznim web shopovima, naletjeli smo na ponude omiljenih brendova koji su predstavili ovaj klasik u neodoljivom baršunastom materijalu.

179,90 kn

Zajednička dodirna točka im je ta da dolaze u klasičnoj crnoj boji, koja djeluje raskošno i glamurozno, pogotovo na modelima s dodatkom cirkona, točkastog uzorka i puf rukava.

79,90 kn

Jednako dobro izgledaju ako ih kombiniramo s omiljenim parom traperica i salonkama, visokim čizmama, lepršavim suknjama i hlačama ravnog ili širokog kroja.

179,90 kn
$17.49
£23