FOTO by SWNS

Zabava

70 godina braka i tajna njegovog uspjeha…

admin 09. travnja 2021.

Godišnjicu su obilježili poljupcem s količinom romantike kao i prvoga dana

Ljubav ne poznaje granice, a da je tome tako dokazuje i ovaj bračni par iz Škotske koji već sedam desetljeća njeguje romantiku kao i prvoga dana kada su se upoznali. Davie i Margaret Hunter upoznali su se na radnom mjestu prije 71 godinu i od tada su jednostavno nerazdvojni.

Par se prisjeća trenutaka kada su nakon posla zajedno na stanici čekali autobus gdje bi Davie namjerno propustio njih nekoliko kako bi što duže mogao razgovarati sa svojom simpatijom.

Nakon što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo par se vjenčao u kratkom vremenu, a kako im veliko vjenčanje u tom trenutku nije bilo priuštivo, organizirali su slavlje za svega 25$.

Njena baka uvijek me je žalila kada sam namjerno propustio prijevoz i ostao razgovarati s Margaret, pogotovo u situaciji kada sam propustio i posljednji pa sam morao pješačiti do kuće” – izjavio je Davie.

“Pravi i jedini recept naše sreće su poštovanje i puno smijeha. Nakon ovoliko godina ta dva faktora još uvijek postoje i nerijetko se dogodi da me moj Davie i danas nasmije svojim šalama.” – nadovezala se Elizabeth.

Par je svoju godišnjicu braka proslavio uz najbliže osobe, tortu i poljupcem koji sam po sebi dokazuje kako u Davie i Margaret još uvijek tinja plamen strasti kao i prvog dana.