FOTO by Instagram @festivaldecannes

Zabava

7 minuta aplauza za Johnnyja Deppa na Cannes filmskom festivalu

admin 17. svibnja 2023.

Ovo je njegov prvi film nakon suđenja, a publika je to znala nagraditi

Povratak Johnnyja Deppa u hollywoodske vode službeno je započeo i to na spektakularan način. Prije godinu dana naslovnicama vijesti dominiralo je njegovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard, a sada je opet u fokusu filmskog svijeta nakon što se pojavio na filmskom festivalu u Cannesu kako bi promovirao svoj novi film.

Bila je to njegova prva pojava na crvenom tepihu otkako je dobio slučaj protiv svoje bivše partnerice i bilo je vidljivo kako nije skidao osmijeh s lica. Prilikom ulaska gomila ispred dvorane skandirala je njegovo ime, ali to je ništa u usporedbi s onim što ga je dočekalo unutar Palais dvorane.

Kada su Johnny Depp i Maïwenn ulazili u dvoranu svi gosti digli su se na noge i sedmominutnim aplauzom pozdravili glumca. Svih sedam minuta Depp je suzdržavao suze i koliko god bilo izazovno, emocije su prštale na sve strane.

“Go Johnny!” – skandirali su okupljeni kao znak povratka glumca u filmski svijet, jer jedna takva glumačka veličina ne smije prekinuti s onim što najbolje zna. Ovaj puta fokus je bio na njegovoj ulozi u filmu “Jeanne du Barry”.

Foto: IMDb

Film prati život Jeanne Bécu koja je rođena kao izvanbračna kći osiromašene krojačice 1743. i koja se uzdigla na dvoru Luja XV da bi postala njegova posljednja službena ljubavnica.