FOTO by IMDb

Film

7 filmova koje morate pogledati stižu na Netflix u studenom!

Daria Lovrić 15. studenoga 2022.

Istražili smo koji nas noviteti očekuju i koji su vrijedni naše pažnje

Polako smo ušetali u hladni jesenski period i pred nama je razdoblje u kojem ćemo većinu vremena provoditi kod kuće ogrnuti fluffy dekicom bingajući omiljene serije i gledajući filmove.

Dok iščekujemo nove epizode najdražih serija u potrazi smo za novim sadržajima koji će nas odvesti u svijet mašte i opustiti nakon napornog radnog dana. Kako ne bismo previše čekali ili propustili neki novitet vrijedan naše pažnje, istražili smo što nas od filmova na Netflixu očekuje u studenom.

Već nas sutra, 16. studenog očekuju čak tri naslova koja su svojom radnjom privukla našu pažnju. Riječ je o filmovima „In Her Hands“, „The Lost Lotteries“ i „The Wonder“.

„In Her Hands“ politički je dokumentarac koji prati najmlađu afganistansku gradonačelnicu dok se hrabro suočava sa smrtnom opasnošću kako bi vodila borbu za obrazovanje sljedeće generacije Afganistanaca.

„The Lost Lotteries“, kriminalistička komedija prati simpatičnu petorku koji se udružuju kako bi ukrali dobitne srećke vrijedne milijune opakom šefu mafije.

„The Wonder“ je psihološki triler koji otkiva priču o engleskoj medicinskoj sestri koja putuje iz Engleske u udaljeno irsko selo 1862. istražiti medicinsku anomaliju.

Film je temeljen na istoimenom romanu autorice Emme Donoghue i uz to što se radi o trileru je i ljubavna priča koja se bori protiv zla.

Nakon ozbiljnije radnje, 17. studeni rezerviran je za božićni ugođaj i ljubavni žanr. „Christmas with You“ Netflixov je film koji jedva čekamo pogledati.

Riječ je o ljubavnoj komediji koja prati pop zvijezdu Angelinu (Aimee Garcia) u potrazi za inspiracijom kako bi mogla napisati novi blagdanski hit. Angelina otputuje u mali njujorški grad kako bi upoznala svoju obožavateljicu Cristinu i usput pronalazi priliku za pravu ljubav čiji lik glumi Freddie Prinze Jr.

„Christmas on Mistletoe Farm“ obiteljska je komedija koja na Netflix stiže 23. studenog i prati život udovca koji nasljeđuje farmu u vrijeme Božića. On se teško prilagođava seoskom životu, dok s druge strane njegova djeca uživaju i kuju plan da tamo ostanu zauvijek.

Isti dan stiže i Netflixov tinejdžerski film „Who’s a Good Boy“ koji donosi priču o tinejdžeru koji započinje svoju posljednju godinu u srednjoj školi s misijom da izgubi nevinost prije mature. Chema upoznaje Claudiju – novu djevojku u školi i odlučuje uspješno provesti svoj plan.

„The Noel Diary“ romantična je komedija koja na Netflix stiže 24. studenog i prati priču o čovjeku koji na Božić vraća u svoje rodno mjesto. Kada stigne tamo, otkriva dnevnik koji možda krije tajne njegove prošlosti i lijepe mlade žene na vlastitom tajanstvenom putovanju.

Hoće li stari dnevnik otključati njihovu prošlost – i srca?