Ljubimci

6 znakova da više volite kućnog ljubimca nego svog partnera!

Antonija Andabak 17. svibnja 2021.

Nije natjecanje, ali postoje neke naznake koje govore u prilog tome...

Za one koji žive u zajednici s partnerom i kućnim ljubimcem, znaju da su to njihove velike ljubavi i sigurno im je do sada bilo postavljeno pitanje koga vole više. Za neke je to partner, a drugi će diplomatski reći da je životinja čovjekov najbolji prijatelj…

Ako je kod vas vaš pas prioritet a mačka najomiljenije stvorenje, ovdje je sedam znakova koji govore u prilog tome da imate vašeg favorita!

  1. Prvo pozdravljate svog ljubimca

Stižete kući i prvo tražite svog ljubimca da ga izgrlite i izljubite, a zatim grlite i pozdravljate svog partnera. Tim redom pozdravljate bez iznimke unatoč činjenici što je vaš partner pripremio ukusno jelo i otvorio vam vrata. Ipak, tko može odoljeti slatkoj njušci koja vam se veseli. Tu mislimo naravno, na vašeg ljubimca!

2. Spremni ste svog ljubimca maziti satima

Češkanje po trbuhu vašeg ljubimca može trajati otprilike dok ne završi film ili dok ljubimac sam ne odluči da bi bilo dovoljno maženja, dok je vaš partner sretan ako dobije dvominutnu masažu leđa, dobro – potrudite se da traje malo duže ako obeća da će on i vas izmasirati.

3. Brinete se da ne ostane bez hrane

Doslovno trčite u dućan da kupite suhu, mokru hranu i poslastice ne gledajući cijenu i uvijek se pobrinete da ima kvalitetan izbor hrane dok znate da istom hitrošću ne biste otišli u dućan po omiljen desert vašem partneru. Ima čokolade za kuhanje.

4. Home decor kod vas podrazumijeva kupovinu stvarčica za ljubimca

Kada s partnerom dogovorite shopping dekoracija za interijer, vi redovito završite na odjelu preslatkih novih igračaka koji bi bili savršeni za vašeg čupavog ljubimca. Umjesto novih tanjura, vaša košarica puna je rekvizita za igranje i zdjelica za hranu koja će tako savršeno pristajati uz vašu kuhinju.

5. Tolerantniji ste prema ljubimcu nego prema partneru

To je ona situacija gdje je hrkanje vašeg ljubimca najslađa stvar na svijetu kojoj se slatko smijete, snimate mobitelom i sherate na društvene mreže, dok partnera trknete nogom da prestane hrkati ili ga usmjerite u drugu sobu ako vas ometa.

6. Partnera dovodite u red ali ne i ljubimca

Nastavno na gore spomenutu toleranciju, priznali vi to ili ne, svog ste ljubimca razmazili. Tako nećete previše mariti ako skoči na kauč i ostavi dlake, jedino što vidite je njegova slatkoća i potreba za maženjem, dok vašeg partnera zakočite pitanjem jesu li mu čiste hlače prije nego sjedne na kauč.