Ljubav & veze

6 stvari koje žena nikada ne bi trebala učiniti zbog muškarca

Engineer 31. siječnja 2018.

Ljubav je najvažnija sila na svijetu i svaka žena želi imati sretnu i uspješnu vezu, ali ne bismo trebali dozvoliti da u potpunosti diktira svaki naš pokret

Vrlo često žene preuzmu ulogu muškarca u braku, a neke žene idu toliko daleko da žrtvuju svoju sreću u ime ljubavi. U nastavku vam donosimo nekoliko stvari koje nikada ne biste trebale učiniti za svog muškarca.

Pokušati riješiti sve njegove probleme

Čak i ako vaš muškarac ima financijske probleme ili probleme na poslu, nikada ne biste trebali sami riješavati njegove probleme i pogreške. Na taj način ćete od svog partnera napraviti osobu koja se boji preuzeti odgovornost za svoju budućnost. Uvijek imajte na umu da ste žena , a ne radni stroj koji može podnijeti sve.

Darivati mu skupe poklone

Najbolje je međusobno darivanje poklonima jednake vrijednosti. Muškarac se može osjećati neugodno i loše ako ga neprestano darivate skupim poklonima, a on ne može uzvratiti jednako. Osim toga, neki muškarci mogu koristiti vašu ljubav kako bi dobili što žele.

Biti mu rame za plakanje

Za razliku od žena, muškarci neće biti s tobom iz sažaljenja. Samo zato što si uvijek tu za svog muškarca emocionalno i duhovno ne znači da je vaš odnos dubok i ispunjen. Mudra žena potiče i podržava svog muškarca i to je jedna od tajni uspješnog odnosa.

Izjašnjavati svoju dominanciju

Čak iako ste u pravu, ne postoji ništa više provokativnije od toga da potvrđujete vašu dominaciju i prevlast. Ako to radite, pokazujete vašem muškarcu da ste pametniji od njega. Svaki muškarac se treba osjećati značajno i važno. Preuzimanjem dominacije, teško ćete izgraditi dobar i skladan odnos.

Odustati od osobnog života i karijere

Samo zato što je žena našla ljubav svog života, ne znači da mora odustati od svojih prijatelja i karijere. Vaš suprug će vas cijeniti više ako imate raznolik život i hobije izvan vaše obitelji, ali zapamtite krajnosti su opasne.

Mijenjati svoj izgled

Samo zato što se muškarcima sviđaju modeli Victoria’s Secreta to ne znači da i njihove djevojke moraju izgledati poput njih. Suludo je ako vas muškarac tjera da se odijevate na određeni način ili da se podvrgavate tretmanima ili plastičnim operacijama kako biste bolje izgledale. Takvoga se partnera riješite što prije jer vas nije vrijedan.

U isto vrijeme ako vas muškarac pita za nešto o čemu se možete lako dogovoriti i što se može prihvatiti, nemojte biti tvrdoglavi, to neće oštetiti vaš odnos, naprotiv to će pojačati vašu emocionalnu povezanost.