FOTO by Instagram @allthingshairmex / @thelovelyhairclass / @ theeffortlessshop

Ljepota

6 jednostavnih frizura za odlazak na posao s kojima ćete izgledati profesionalno i stylish!

Daria Lovrić 16. studenoga 2022.

Gotove su u samo nekoliko minuta i odlično će se uklopiti u jesenski look!

Nakon što smo određeni period radili od kuće u cozy odjeći bez šminke, polako se sve vraća u normalu. Iako nam je ponekad naporno birati outfit i usklađivati odjevne komade, šminkati se i slagati frizure, drago nam je što smo se vratili na staro.

Jako je važno ostaviti dobar dojam na poslu, bilo da se radi o novom radnom mjestu ili onom gdje ste već neko vrijeme. Bitno je izgledati lijepo, uredno i profesionalno, a u tome vam može pomoći vaša frizura.

Neke će frizure savršeno zaokružiti profesionalni look i funkcionirati bolje od drugih na radnom mjestu. U nastavku donosimo 6 najljepših koje ćete složiti u trenu!

Niska punđa

Poslovni look zahtijeva elegantne frizure, no kako ne biste sate provodili pred ogledalom i mučili se između zamršenih podignutih frizura i duboko ispletenih pletenica, prirodnu i profinjenu frizuru možete postići s niskom punđom.

Uglađena ravna kosa

Ako volite nositi raspuštenu kosu, to možete i dok ste na poslu. Jedan od načina na koji možete stilizirati kosu za odlazak na posao je ravnanje. Dakle, ako imate kosu koja je prirodno kovrčava ili čak ako imate kosu koja je donekle ravna, poželjet ćete upotrijebiti peglu za ovaj izgled kako biste dobili uglađenu, ravnu frizuru s kojom ćete izgledati profesionalno i vrlo profinjeno zajedno.

Lagane kovrče

Ako želite laganu i opuštenu frizuru za posao svojoj kosi dodajte volumena. Kad pomislite na kovrčavu kosu u poslovnom štihu, možda vam prvo pada na pamet otmjena frizura s čvrstim kovrčama, međutim i one suptilnije mogu vaš izgled učiniti profesionalnim. Opušteni uvojci savršena su mješavina ležernog i mladolikog poslovnog stila.

Zamotani visoki rep

Konjski rep je omiljena frizura za posao jer je jednostavan i lagan, ali vam ipak daje onaj profesionalni izgled. Kako biste začinili klasičan rep, deblji pramen kose omotajte oko njega kako biste sakrili gumicu za kosu i kreirali elegantnu frizuru.

Vrpce za kosu ili scrunchie gumice za kosu

Još jedan način na koji možete začiniti svoje frizure za posao i izgledati ležerno, a istovremeno izgledati super profesionalno je korištenje dodataka poput vrpci za kosu i satenskih gumica.

Postoji hrpa slatkih načina na koje možete koristiti vrpce ili gumice u kosi kako biste svojoj frizuri dodali malo promjene. Naš favorit su ogromne mašne, ali jednostavna crna vrpca ili gumica će poslužiti svrsi.

Kopča za kosu

Jedan od najpopularnijih načina stiliziranja kose je korištenje modernih kopči koje su doživjele svoj veliki povratak. Ono što je sjajno kod ovog dodatka za kosu je to što vam treba izuzetno malo vremena kako biste oblikovali frizuru koja će izgledati vrlo trendy i profesionalno.

Želite li zaokružiti i začiniti svoj poslovni look isprobajte neke od ovih ideja već ujutro!