FOTO by Stradivarius

Moda

6 božanstvenih: Kožne jakne iz Stradivariusa za jesensko španciranje gradom!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2022.

Kobalt plava, lila, maslinasto zelena, jarko zelena, crna ili smeđa?

Kožne jakne odavno nisu namijenjene samo za bikere. Fashionistice ih nose uz brojne odjevne kombinacije, a posebice dobro izgledaju uz lepršave midi haljine u zemljanim tonovima.

kožna jakna
229,90 kuna

Ove kožne jakne su stvorene za jesenske kombinacije!

Baš poput balonera, kožna jakna je bezvremenski klasik koji bi se trebao nalaziti u svakom ormaru. Najčešće viđamo modele u crnoj i smeđoj boji jer su nosivi uz pregršt outfita, no ponekad ipak želimo izaći iz okvira i biti drugačiji.

Mi smo pronašli jednu kobalt plavu jaknu koja bi mogla odagnati svo jesensko sivilo. Izvrsno će pristajati brinetama, plavušama kao i crnkama. Ova jakna bit će glavni modni adut na gradskom asfaltu.

kožna jakna
199,90 kuna

Kožne jakne – vjetar u leđa za sve čiji je godišnji odmor završio!

Ona dolazi iz Stradivariusa i vjerujemo da će se rasprodati u trenu. Najviše je vidimo uz bež odjevne predmete ili neke neutralne nijanse kako bi u potpunosti došla do izražaja. Uz nju, još 5 modela zapelo nam je za oko, među kojima najviše plijeni pažnju lila kožna jakna koja će i najtmurnije dane učiniti vedrijima. Lila je najdraža proljetna boja, ali i najesen je se ne odričemo.

kožna jakna
199,90 kuna

Kožne jakne – investicija koja se isplati

kožna jakna
199,90 kuna

Tu su i maslinasto zelena, omiljena jesenska nijansa koja će se stopiti s jesenskim pejzažom, kao i nešto upečatljivija, jarko zelena jakna koja će biti glavna tema gradskih kuloara. Izdvojili smo i dva noviteta u klasičnim nijansama – crnoj i smeđoj za sve ziherašice.

kožna jakna
199,90 kuna

Ove jakne dolaze od umjetne kože i kratko su rezane, a njihove cijene kreću se između 199,90 i 229,90 kuna. Mi se ne dvoumimo oko njihove kupnje, a vjerujemo da će i vama jedna prirasti srcu.

199,90 kuna

Svog favorita potražite na www.stradivarius.com/hr!