FOTO by Instagram @salmahayek

Poznati

56-godišnja Salma Hayek izgleda besprijekorno u ružičastom kupaćem kostimu!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2023.

I ona je odlučila prigrliti Barbie trend…

Salma Hayek oduvijek je jedna od naših najdražih glumica. Viđali smo je u različitim ulogama i apsolutno svaku je utjelovila na najbolji mogući način. No ovog puta, filmski set zamijenila je opuštanjem u bazenu.

“Uživala sam u blagodatima sunca, vode i ljubavi,” napisala je 56-godišnja zvijezda na svom Instagram profilu. Na jednoj slici pozira i sa suprugom Françoisom-Henrijem Pinaultom koji je nosi na leđima i na kojoj djeluju zaljubljeni kao prvog dana, a zajedno su 14 godina braka.

Osim njezinog prelijepog ružičastog kupaćeg kostima koji je vjerojatno odjenula s namjerom kako bi odala počast Barbie filmu, osvojila nas je i besprijekorna linija. Prekrasna glumica kao da je popila eliksir ljepote i mladosti jer ne izgleda ni približno blizu 50-ima.

Ovih dana, Barbie puni naslovnice i ne iznenađuje da je zaludjela i poznatu glumicu. Tijekom vikenda, film Grete Gerwig u kojem glume Margot Robbie i Ryan Gosling zaradio je 155 milijuna dolara u zemlji i još 182 milijuna dolara u inozemstvu, oborivši rekord na kino blagajnama za prvi vikend redateljice. U kombinaciji s Oppenheimerom, čije su brojke na kino blagajnama bile znatno niže od Barbienih, ali još uvijek odlične.