FOTO by Instagram @jenniferaniston

Poznati

53-godišnja Jennifer Aniston pokazala svoje prirodne kovrče i vitku liniju! Izgleda WOW!

Viktoria Mikulić 18. kolovoza 2022.

Zvijezda je podijelila nekoliko fotografija na tropskom odmoru gdje se nalazi sa svojim bliskim prijateljima Jasonom Batemanom i njegovom suprugom Amandom Ankom

Stil Jennifer Aniston na ljetnom odmoru nadahnuće je za naš sljedeći boravak na plaži.

53-godišnja zvijezda “Prijatelja” ovog je tjedna na svom Instagram profllu podijelila dojmove s nedavnog odmora na kojem je viđena kako uživa na plaži i pušta svoju prirodnu kovrčavu kosu.

Zvijezda “Prijatelja” izgleda božanstveno

Jennifer se u nizu snimaka pridružuje dugogodišnji prijatelj i bivši kolega, Jason Bateman i njegova supruga Amanda Anka.

Objava s opisom “Vratite nas natrag” prikazuje prijatelje kako uživaju u tropskoj destinaciji uz šetnje plažom, izležavanje uz ocean i jednu snimku koja hvata 53-godišnjeg Batemana kako provodi malo vremena ispred ekrana dok nosi šešir sa širokim obodom.

Prelijepa Aniston također pokazuje svoj kul, neusklađeni bikini stil noseći crni trokutasti gornji dio s crvenim donjim dijelom.

Na jednoj fotografiji Aniston pozira uz Anku gdje obje nose jednake lanene torbe prebačene preko ramena, a tu je i slamnati šešir koji otkriva njezinu prirodnu kovrčavu teksturu kose.

U intervjuu za časopis InStyle 2019., Aniston se prisjetila svojih problema s kosom kao klinka, prije nego što je nosila jednu od najlegendarnijih frizura svih vremena, “The Rachel” na “Prijateljima.”

“Kad sam bila mlađa, bila sam u paklu”, rekla je opisujući svoju adolescentsku kovrčavu kosu. “Probala sam svaki proizvod poznat čovjeku.”

Iako volimo „Rachel“ izgled, moramo priznati da joj ova kovrčava kosa stoji fantastično.