FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

5 zvjezdanih noviteta iz Tommy Hilfigera za blistav look

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Nakon točkica i cvjetova, došao je red i na zvjezdice

Tommy Hilfiger je jedan od onih brendova za koje znamo da svojim imenom jamči kvalitetu proizvoda, ali i komade od kojih se većina smatra klasicima u modnom svijetu.

Zadnjih nekoliko godina, izbacivanjem street style kolekcija i odskokom od strogih i poslovnijih stvarčica, osvojili su srca shoppingholičarki diljem svijeta i uveli dozu razigranosti u našu svakodnevicu.

S obzirom na to da svake nove sezone s nestrpljenjem očekujemo novitete koje će uvrstiti u svoju ponudu, niti ovoga puta nije nas zaobišlo oduševljenje proizvodima koje smo ugledali na web shopu.

Pronašli smo pet neodoljivih komada iz svijeta odjeće i modnih dodataka, koji su ukrašeni upečatljivim uzorkom sa zvjezdicama u klasičnim bojama brenda, crvenoj, plavoj i bijeloj.

Suknja kao jedan od najženstvenijih odjevnih predmeta u ovoj zanosnoj kombinaciji zasigurno će plijeniti pažnju na svakom koraku u spoju s jednobojnim topom i tenisicama ili sandalama.

€99.90

Za sportske i casual kombinacije uz traperice i trenirku, odličan izbor je duksica s kapuljačom, koja djeluje totalno coolerski i uskoro će nam svima biti potrebna kada nastupe niže temperature.

€99.90

Košulja od laganog materijala, još uvijek nam može dobro poslužiti u ljetnoj sezoni, makar je samo kao dodatak zavezali oko struka u kombinaciji s jednobojnim t-shirtom i kratkim hlačicama.

€89.90

No sve bi to bilo uzaludno da nema omiljenih accessoriesa, koji u ovom slučaju dolaze u obliku platnenog ruksaka i modela torbe uz koju nećemo trebati misliti o tome gdje su nam ključevi i ostale sitnice koje uvijek nosimo sa sobom.

€99.90
€99.90