FOTO by Zara

Moda

5 Zara ljetnih natikača kao dostojna kopija kultnog Hermes modela!

Viktoria Mikulić 19. lipnja 2024.

Nedvojbeno podsjećaju na Hermesice!

Budući da nam je stiglo toplije vrijeme, sve smo više zagrijani za svjetlije boje, lagane haljine i otvorenu obuću. Kada su u pitanju ljetne cipele koje moramo imati, udobne natikače su uvijek na vrhu našeg popisa.

Jedne od natikača koje se već neko vrijeme nameću kao trend su popularne Hermes Oran sandale s kožnom završnom obradom, ravnom petom i križnim prednjim dijelom, kao i neponovljivim Hermes ‘H’ izrezom.

Međutim, cijena Oran sandala je $760, što je za mnoge zaista previše. Ako imate manji proračun i ne možete (ili jednostavno ne želite) potrošiti nekoliko stotina eura na par sandala, mi smo izdvojili slične modele.

U Zari smo pronašli savršene alternative, čak 8 modela klasičnih kliznih natikača izrađenih od kože, s cool izrezima koje su dostupne u širokom rasponu boja/tkanina. Među njima su i prepoznatljive smeđe natikače koje su najvjernija kopija Hermes modelu, a nas su najviše osvojile baby blue natikače od brušene kože.

U nastavku škicnite modele koji će se uklopiti uz sve dnevne i večernje kombinacije ovog ljeta:

Naravno, važno je napomenuti da nitko ne može nadmašiti originalne visokokvalitetne izrade, luksuznih tkanina i materijala koje svjetski poznati brend koristi za izradu svojih prepoznatljivih sandala, pa ako se želite počastiti, razbacivanje originalom svakako se isplati.

Ukoliko smatrate da su Zarine natikače vrlo slične, ne popustite saznati više detalja na njihovoj službenoj web trgovini.