FOTO by Zara

Moda

5 Zara i Mickey noviteta u obliku preslatke obuće

Krešimir Šustić 16. studenoga 2020.

Modeli tenisica i papuča za naše najmlađe, ali i za nas

Slobodno možemo reći kako je Mickey Mouse najpopularniji crtani lik svih vremena, koji je na malim TV ekranima počeo zabavljati obožavatelje još daleke 1928. godine.

Samim time svojom simpatičnom pojavom je donio osmijehe na lica već nekoliko desetaka generacija, te još dan danas uveseljava naše najmlađe članove obitelji.

Osim što ga viđamo u raznim crtanim filmovima i serijama, često igra glavnu ulogu na predmetima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka zbog suradnji koje je Disney ostvario s high street brendovima.

Tako naše modne kombinacije blistaju u neodoljivim izdanjima, obogaćene radošću i ruhom djetinjstva zbog kojeg se osjećamo poletno i energično.

Zara je u svoju ponudu među novitete ubacila par stvarčica koje će i jesensko/zimsko sezonu učiniti uzbudljivom, te nam omogućiti da popularnog mišića nosimo na svakom koraku.

Niski i visoki model tenisica u crnoj i bijeloj boji, napravljeni od kožnog materijala, pomoći će nam da uz Mickeya lakše prebrodimo maglovite i kišovite dane.

Dolaze u veličini od 27 do 40, što znači da možemo imati odličan matching primjerak s našim najmlađima u casual lookovima uz traperice, haljine ili suknje.

Tu su i tri različita modela papuča za naše prinčeve i princeze uz koje će im zima proteći ugodno, toplo i sa stilom.

229,90 kn
269,90 kn

Mekani primjerci s Mickey i Minnie, odlično će se nadopuniti uz trenirke i pidžame koje su rezervirane da ih nosimo u našim životnim prostorima.

129,90 kn
159,90 kn
129,90 kn