FOTO by IMDb

Film

5 triler serija koje možete pogledati nakon što završite s “Fool Me Once”!

Viktoria Mikulić 08. siječnja 2024.

Evo koje uspješnice bingati ako vam se svidio novi triler na Netflixu!

Ako ste jedna od osoba koja je u jednom danu pogledala najnoviju seriju Harlana Cobena, “Fool Me Once”, nema sumnje da će vam trebati nova serija s kojom ćete zaglaviti na naslonjaču.

Saga od osam epizoda, adaptirana prema Cobenovom istoimenom romanu, glumi Michelle Keegan kao udovicu koja se suočava s brutalnim ubojstvom svog supruga.

Nakon doista dramatičnog završetka, mnogi od nas su poželjeli više – iako je, naravno, malo vjerojatno da ćemo dobiti drugu sezonu, kao što je standardno za većinu Cobenovih miniserija.

Ako vam se svidjela uspješnica Harlana Cobena koja je ovi dana zauzela prvo mjesto na Netflixovoj top ljestvici najgledanijih, u nastavku donosimo još 5 trilera sa sličnom temom koje možete bingati…

Hold Tight

Kao prvo, imamo “Hold Tight”. Ovo je adaptacija romana iz – da, pogodili ste – gospodina Cobena, koji je objavljen 2022. godine.

“Kad mladić nestane ubrzo nakon što mu umre prijatelj, život u uskom, bogatom predgrađu Varšave polako se raspliće, razotkrivajući tajne i laži”, kaže sinopsis za ovu limitiranu seriju.

The Deceived

Netflix također preporučuje četverodijelni triler iz 2020. “The Deceived”, koji prati nezakonitu aferu studentice s Cambridgea s njezinim oženjenim profesorom dok dolazi do zlokobnog obrata kada je ‘šokantna smrt natjera da preispita njihovu ljubav – i svoj razum’.

Inside Man

Također objavljen 2022., “Inside Man” sljedeći je na popisu za gledanje. U glavnim ulogama kao što su David Tennant, Stanley Tucci i Lydia West, vidimo ‘američkog osuđenika na smrt sa sporednom radnjom u rješavanju misterija’ kako pomaže mladoj britanskoj novinarki dok traži prijatelja koji je iznenada nestao.

Paranoid

Paranoid je još jedan prijedlog za obožavatelje “Fool Me Once”, jer je to još jedna uzbudljiva kriminalistička drama od osam epizoda.

Serija se fokusira na skupinu britanskih detektiva koji shvaćaju da ubojstvo ima iznenađujuće veze s njemačkom farmaceutskom tvrtkom.

Stay Close

Konačno, imamo još jedan Cobenov klasik – “Stay Close”. Radnja je smještena u izmišljeno predgrađe Livingstone dok misteriozni nestanak pokreće “lančanu reakciju u životima ljudi povezanih s obojicom muškaraca”.