FOTO by CEWE FOTOKNJIGA

Dekor

5 super ideja što napraviti s fotografijama da ih sačuvaš zauvijek ili pokloniš

Viktoria Šafranić 25. siječnja 2021.

Sigurni smo da ste danas pomislili barem na jednu dragu osobu, stoga je naš savjet da odete korak dalje...

Svatko od nas u životu stekne nekoliko posebnih osoba, za koje bismo dali sve na svijetu. Neki od njih s nama su od rođenja dok druge upoznajemo na našem životnom putu i u određenim trenucima, poput naših prijatelja, srodne duše, djeteta. Često se pitamo kako smo uopće mogli prolaziti kroz svakodnevicu bez njih, jer su nam svojim postojanjem toliko uljepšali svijet, da isto ne možemo opisati riječima.

Sigurno sa svakim od spomenutih prijatelja ili članova obitelji, imate pregršt fotografija. Fotografija na kojima vidite upravo to što riječi ne mogu opisati. Stalno ih čuvate, rijetko pogledate, ali često pomislite da biste nešto trebali njima, a opet ne znate što ili jednostavno nemate puno vremena. Donosimo vam rješenje svih navedenih problema! Možda niste ni znali što sve možete sa svojim fotografijama i u kojim sve formama ih možete sačuvati ili pokloniti. Donosim neke od njih.

Znate li što su CEWE FOTOKNJIGE?

U potrazi za originalnim poklonom za rođendan, godišnjicu, vjenčanje, krstitke, htjeli smo vam predstaviti nešto drugačije, jedinstveno. Dar koji ne samo da će ostati kao vječna uspomena, već i onaj koji će vas uvijek, pa čak i u onim najtežim trenucima podsjećati da niste sami i da postoje te rijetke duše koje vas uvijek nose u srcu.

Kako je to lijepo čuti, a kamoli osjetiti, stoga dopustite da vas upoznamo s CEWE FOTOKNJIGOM, emotivnim poklonom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sve vaše zajedničke trenutke sada možete preslikati u ovu divnu knjigu, koja donosi beskonačne mogućnosti uređivanja. Ne samo da ćete iznenaditi osobu koju darujete, već ćete pobuditi one najsnažnije emocije i izmamiti joj suzu radosnicu.

Fotoknjiga se može personalizirati prema vlastitom ukusu. Od različitih vrsta papira, uveza, veličina, odaberite najprikladniji tip ovisno o prigodi. Ovo nije samo sjajan poklon, ovo je i sjajan način da sačuvate i uspomene za sebe.

Vjerujete li da je razvijanje fotografija opet u trendu?

Nije ni čudo! S fotografijama možete svašta. Od jednostavnog stavljanja u okvir do raznih opcija dekoriranje prostora. Jedna obična fotografija može pokrenuti lavinu emocija, a zamislite kada ih je na desetke…Desetke lijepih trenutaka prenesenih u sadašnjost. Sjajan način da sačuvaš i oživiš uspomene, ali i da razveseliš i iznenadiš nekoga.

Jedan trenutak – jedan dekor

Imate fotografiju koja je savršeno uhvatila trenutak koji želite zauvijek pamtiti?Želite ju često gledati i podijeliti s drugima. Fotografija na platnu je idealan format za tu jednu fotku koja vam je baš u srcu. Bez obzira radi li se o portretu, pejzažu ili obiteljskoj fotografiji, ovaj format, u odabranoj dimenziji, uljepšat će zidove vašeg doma i unijeti dodatnu toplinu i radost.

Maskice za mobitel

Ne trebamo previše objašnjavati zašto je ovo super način da sačuvamo uspomenu. Mobitel je stalno s nama, stalno nam je rukama i stalno ga gledamo. Ovo je sjajan način da dragu osobu ili trenutak još više približimo sebi, ali sjajna ideja za poklon za sve prigode.

CEWE fotoknjiga PURE

Format fotoknjige koji je toliko poseban da ima svoju aplikaciju! Ovaj simpatični proizvod namijenjen je mlađim ljudima koji vole čuvati uspomene i vole  proizvode vrhunske kvalitete i modernog dizajna. U nju idu točno 22 fotografije. Nakon što pripremiš točno toliko fotografija, potrebno je samo nekoliko minuta za izradu.

Budući da nam se bliži najromantičniji mjesec u godini kada slavimo Valentinovo, ovaj kreativan tim pripremio je nekoliko šarmantnih proizvoda isključivo za taj poseban dan. Zavirili smo na njihovu službenu stranicu i pronašli must-have ideje za svaki par.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.