FOTO by IMDb

Film

5 sličnih priča koje možete pogledati ako vam se svidjela Netflixova drama “One Day”!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2024.

Donosimo nekoliko prijedloga za sve koji se ne mogu zasititi ove serije...

“One Day” je trenutno najgledanija mini serija na Netflixu, a temeljena je na istoimenom romanu Davida Nichollsa iz 2009. kao i filmskoj adaptaciji.

U nastavku donosimo više o radnji serije:

Godina je 1988., a Dexter Mayhew i Emma Morley tek su se upoznali. Oboje znaju da sutradan, nakon završetka fakulteta, moraju otići svatko svojim putem. Ali nakon samo jednog zajedničkog dana ne mogu prestati misliti jedno na drugo.

Kako godine prolaze, Dex i Em počinju voditi odvojene živote vrlo različite od ljudi o kojima su nekoć sanjali da će postati. Pa ipak, nesposobni otpustiti nešto posebno što ih je zgrabilo te prve noći, između njih dvoje razvija se neobičan odnos.

Više od 20 godina, snimke te veze otkrivaju se na isti dan 15. srpnja svake godine. Dex i Em suočavaju se sa svađama, nadama i propuštenim prilikama, smijehom i suzama. I dok se otkriva pravo značenje ovog ključnog dana, moraju se uhvatiti ukoštac s prirodom ljubavi i samog života.

Ovdje možete pogledati trailer:

Ova uspješnica trenutno ima ocjenu 8.2 na IMDb-u, a ako je se ne možete zasititi nakon gledanja, u nastavku donosimo ljubavne priče koje biste mogli zavoljeti ako obožavate ovu dramu:

The In Between (2022)

Nakon što je preživjela prometnu nesreću koja je odnijela život njezinog dečka, tinejdžerica vjeruje da se on pokušava ponovno povezati s njom iz zagrobnog svijeta.

Beyond the Universe (2022)

Prati Ninu, talentiranu pijanisticu koja ima lupus. Ona stvara neočekivanu, ali snažnu vezu s Gabrielom, jednim od liječnika u timu koji se brine o njoj i daje joj povjerenje da svira s ogromnim orkestrom u São Paulu.

Hello, Goodbye and Everything in Between (2022)

Nakon što su sklopili pakt o prekidu prije fakulteta, Claire i Aidan ponovno prate korake svoje veze na jednom posljednjem epskom spoju, ponovno posjećujući poznata i neočekivana mjesta dok se pitaju: ostati zajedno ili se zauvijek pozdraviti?

A Perfect Story (2023)

Kad Margot pobjegne s vlastitog vjenčanja, osjeća se kao da stalno luta. Ni ne zna da joj David i njegov divni kaos mogu pomoći da pronađe svoj put.

The Heartbreak Agency (2024)

Tko je zaljubljen ovih dana? Mladi novinar želi razotkriti šarmantnog osnivača “agencije za slomljena srca” kao lažnjaka i kreće u potragu za vlastitom izgubljenom sposobnošću da voli.