FOTO by Vesna Sposa

Moda

5 razloga zašto je jesen odlično vrijeme za vjenčanje!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2023.

Najesen posvuda vlada cozy atmosfera, stoga ne čudi što se mnogi upravo u ovom periodu odlučuju za svoj najvažniji dan u životu...

Proljeće i ljeto, nemojte nam zamjeriti, ali moramo priznati da je jesen nekako najmagičnije vrijeme za organizaciju vjenčanja. Ima nešto toliko romantično u ovom godišnejm dobu da je jednostavno nužno isplanirati svoj najvažniji dan baš u ovom periodu godine…

Evo i nekoliko razloga koji bi vas mogli potaknuti da izreknete sudbonosno da tijekom jeseni:

Božanstven krajolik

Jesensko lišće kao pozadina vašeg vjenčanog portreta? Ne može biti bolje od toga. Najesen vam ne treba neka posebna dekoracija već je dovoljno pogledati uokolo ne biste li pronašli savršenu pozadinu za vaše vjenčane fotografije. Boje koje se isprepleću jednostavno izgledaju magično.

Svečanost na otvorenom – Nekonvencionalna mjesta na kojima možemo zamisliti najromantičnije vjenčanje!

Možete imati prekrasnu ceremoniju na otvorenom bez brige da će vam se gosti otopiti ili smrznuti. Naravno, najesen vremenska prognoza zna biti varljiva, ali svakako je moguće organizirati prekrasno vjenčanje.

Sezonsko cvijeće poput Dalije, Gerbera, Zvjezdana ili Suncokreta

Ako želite da vaše vjenčanje u potpunosti bude originalno, odlučite se za jednu od ovih vrsta cvijeća koje nitko neće očekivati, a koje će sve uzvanike ostaviti bez daha.

Vjenčanica dugih rukava

Ako ste oduvijek željeli vjenčanicu poput Kate Middleton, sigurni smo da ćete dobro razmisliti u kojem ćete mjesecu organizirati svadbenu svečanost. Jesen je kao stvorena za duge rukave jer nema opasnosti od znojenja. Osjećat ćete se ugodno, a istodobno ćete izgledati elegantno i profinjeno.

Čipka je itekako dobrodošla u jesenskim mjesecima

Čipka se nekako najviše uklapa u jesensko ruho. Ovaj romantičan materijal svaku će mladenku učiniti princezom, što ona i jest na dan svog vjenčanja. Čipka i jesenski pejzaž odigrat će sjajnu ulogu na vašim fotografijama i dati im onaj vintage štih.

Modna kuća Vesna Sposa ima najveći izbor vjenčanica koje su idealne za vaš dan iz snova.

Ako ste se odlučili za jesensko vjenčanje, onda imamo jedan šećer na kraju…

Znamo da će vam vaše vjenčanje zauvijek ostati u sjećanju, no ipak, lijepo je imati maleni podsjetnik koji će vama i vašoj srodnoj duši uvijek izmamiti osmijeh na licu.

Ako ove jeseni planirate vjenčanje, onda svakako ne propustite svoje zadivljujuće fotografije sortirati u CEWE fotoknjigu te na taj način sačuvati najljepše životne trenutke. One će zasigurno imati posebno mjesto u vašem domu. Pssst… Klikom na link CEWE FOTOKNJIGU od 50 stranica sada možete izraditi po cijeni 26 stranica!