FOTO by H&M

Kids

5 nezaobilaznih Harry Potter rekvizita iz H&M-a za malene čarobnjake!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2021.

Nas su totalno začarali...

Ne postoji poznatiji čarobnjak od dječaka s naočalama koji je zaludio svijet. To maleno stvorenje pratili smo tijekom njegovog odrastanja i zajedno s njime učili o svijetu čarobnjaštva.

Ponekad smo htjeli biti baš poput njega i njegovih prijatelja Hermione i Rona i barem nakratko osjetiti tu moć koju su posjedovali. Koliko puta smo htjeli začarati učiteljicu kako bi zaboravila da nas baš taj dan mora usmeno ispitati, ili da je vrijeme za pismeni test.

Ah, upravo zato i jesu toliko zanimljivi romani J.K. Rowling jer su istodobno magični i nestvarni. Harry Potter je postao toliko zvučno ime da nije bilo osobe koja ne bi znala o kome je riječ, stoga su poznati brendovi iskoristili potencijal ovog čarobnjaka i plasirali ga na svoje nove kolekcije.

H&M je za ovu jesen pripremio pregršt noviteta s kultnim likom uz koje će svako dijete imati osjećaj da se nalazi u Hogwartsu.

Od odjevnih komada do modnih detalja i popratnog accessoriesa, svaka od ovih stvarčica je posebna na svoj način. Mi smo izdvojili 5 artikala koji su nas se posebno dojmili, kao što su kišobran, kostim, papuče, ruksak i naočale.

7,99 €

Kišobran je stvoren za sve tmurne dane pred nama i dolazi u bordo boji s motivima koji asociraju na Harry Pottera. Naočale su rezervirane za sve one coolere koji se s ponosom nazivaju ‘štreberima’ u školi. Dolaze u okruglom izdanju s plastičnim okvirima i prozirnim lećama.

5,99 €

Tu je i kostim koji neodoljivo podsjeća na odore malenih čarobnjaka, a koje vaša dječica mogu nositi gdje god požele. Ovaj komplet se sastoji od tri dijela – komplet elegantne haljine s ogrtačem, kravatom i čarobnim štapićem koji će vas odmah prenijeti u svijet Harryja Pottera kao učenika povijesne škole Hogwarts.

24,99 €

Papuče naravljenje od velura koje krasi smaragdno zelena boja također su must-have, kao i simpatičan ruksak u kojeg će stati svi školski udžbenici i bilježnice.

14,99 €

Mi smo odabrali svojih 5 favorita, a na LINKU možete pronaći još hrpu drugih proizvoda s printom Harry Pottera.

24,99 €