FOTO by Instagram @bride2bedesigns / denklerdesserts

Trendovi

5 najpopularnijih tema za djevojačku večer

Daria Lovrić 01. travnja 2022.

Bliži vam se djevojačka večer, a vi još niste osmislili temu? Evo nekoliko kreativnih ideja za ludi provod...

Djevojačka večer je jedan od dugoočekivanih dana svake buduće mladenke, a i njezinih prijateljica. Djevojačku večer najčešće organizira kuma kao iznenađenje uz pomoć hintova svoje najbolje prijateljice.

Samoj organizaciji proslave pridodaje se velika pažnja kako bi slavljenica i njezine gošće imale nezaboravan provod. Postoje vodeći trendovi vezani za djevojačke zabave, a mi smo pronašli 5 najpopularnijih.

DVADESETE

Omiljena kostimirana zabava tematizira dvadesete godine prošlog stoljeća. Ova tema je savršen odabir za ljubiteljice glamura. Ovaj period odnosi se na razdoblje od 1924. do 1929. godine i karakterizira ga procvat kulture, hedonizam, jazz i flapper moda. Ako još niste sigurni što vam je sve potrebno inspiraciju potražite u filmu Great Gatsby.

POOL PARTY

Proslava uz bazen je najčešći oblik proslave djevojačke večeri. Instagram vrvi fotkama djevojaka oko bazena, a temu neizostavno prate havajski dodaci poput koktela i cvjetnih ogrlica. Party nije party bez egzotično uređenog bara pa se poigrajte slamom i tropskim lišćem i stvorite pravi Tiki Bar.

PIN -UP PARTY

Termin pin-up veže se za četrdesete godine prošlog stoljeća, a odnosi se na slike žena koje su američki vojnici znali “prikvačiti” na zid, odnosno te slike su bile „pinned up“. Služile su im kao motivacija za vrijeme drugog svjetskog rata. Pin-up karakteriziraju victory uvojci, naglašene oči, trepavice i usne. Odjeća karakteristična za pin-up djevojke podrazumijeva visoke suknje i hlače te ženstvene haljine karakterističnih uzoraka poput točkica i prugica.

BLACK AND WHITE

Buduće mladenke najčešće biraju bijelu boju pri odabiru svog outfita, pa se pratnja najčešće odlučuje za crnu kako bi se slavljenica posebno istaknula. Kod ovog jednostavnog, ali efektnog odabira teme imate prostora pozabaviti se detaljima. Uvrstite crno-bijele elemente u slatki stol, balone i ostale dekoracije.

THINK PINK

Organizirajte djevojačku večer u omiljenoj pink boji. Obucite ružičaste cocktail haljine, visoke pete i neka večer počne. Nijanse roze prenesite i na prostor oko sebe – balone, cupcakes-e i pops-e. Ne zaboravite uz buduću mladenku na zvijezdu večeri – pink gin.