FOTO by Primark

Moda

5 Mickey Mouse trenirki iz Primarka koje bismo nosili od jutra do mraka!

Viktoria Mikulić 20. ožujka 2023.

Kultni Disney lik ponovno očarava!

Iaki smo odavno izašli iz izolacije i manje-više, svi smo home office zamijenili odlaskom u ured, jedno je ostalo kao dio naše dnevne navike. Sve više nam odgovara komforna odjeća koju smo prilikom pandemije nosili od 0-24.

Donji dio £9.00 / Gornji dio £11.00

Iako baš ne bi bilo vješto pojaviti se na poslu u casual trenirci osim ako radite u nekoj kreativnoj branši, ipak postoje brojni drugi trenuci u danu kada možemo nositi ovaj, nakon pidžame, najugodniji odjevni predmet.

Donji dio £12.00 / Gornji dio £14.00

Od jutarnjeg ispijanja kavice na terasi do odlaska u trgovinu, u šetnju parkom ili u kupovinu, Primark trenirke pružat će vam udobnost kamo god se uputili. Sutra je prvi dan proljeća, no još uvijek nije vrijeme da u potpunosti pospremimo jakne, a ako baš želite hodati bez istih, onda su ove stylish trenirke idealne za prijelazno razdoblje jer su istodobno tople, ali i prozračne.

Gornji dio £11.00

One dolaze u raznim bojama, a krasi ih i najdraža Disney ikona – Mickey Mouse, dok se na nekim modelima pojavljuje i Pluto. Od upečatljivih boja poput zelene i crvene, do nježno ružičaste nijanse, sigurni smo da će vam barem jedna prirasti srcu. Donji i gornji dio trenirke se kupuju odvojeno i možete ih nositi uz mnoštvo različitih odjevnih kombinaija,a no najljepše će izgledati kao matching set.

Donji dio £9.00

Svi koji su u potrazi za novom trenirkom koja će najljepše pristajati uz vaše omiljene bijele tenisice, uputite se do obližnjeg Primarka u Ljubljani.