FOTO by Optika Anda

Moda

5 ljetnih lookova na kojima će vam zavidjeti fashioniste

Mia Vodopija 24. lipnja 2021.

Mi smo pretražili internetske dubine kako bismo vam izronili 5 sunčanih naočala i 5 torbi koje će vas vjerno pratiti u 5 različitih scenarija!

U ljetnim vrućinama je bitno da se osjećamo dobro i da nosimo prozračnu odjeću laganih materijala. Iako su ljetne haljine, hlače, topovi ili ljetne bluze važne za kreiranje naših odjevnih kombinacija, volimo ih začiniti modnim dodacima.

Sunčane naočale, velike slamnate torbe i torbice, marame, nakit i obuća su oni značajni detalji koje ne smijemo zaboraviti. Hoćemo li se odlučiti za platnene tenisice, balerinke, natikače, cipele s visokom potpeticom ili sandale s blok petom, pitanje je sad!

Nakit – decentan ili kostimski, zlatni ili srebrni, pravi ili lažni, što odabrati da dodatno začinimo naš outfit?

Mi smo pretražili internetske dubine kako bismo vam izronili 5 sunčanih naočala i 5 torbi koje će vas vjerno pratiti u 5 različitih scenarija – naočale i torbe za šetnju gradom, odlazak na kavu, odlazak na spoj, posao i za plažu.

Optika Anda, Bershka

Šetnja gradom je ono što nam je možda najviše nedostajalo u danima korone. Promatranje okoline, od odraslih, djece i pasa do drveća i arhitekture – opet smo sretni da možemo uživati u chill šetnji centrom.

Optika Anda, Bershka

Iako se ne moramo extra sređivati za odlazak za kavu, mi volimo impresionirati ljude s kojima smo na kavi. Uz ove cool naočale i matchy torbu, vaš odlazak na kavu će ostati zapamćen.

Optika Anda, Parfois

Ljubav je u zraku! Ljetne romanse su tek na pomolu i nadamo se da će se pretvoriti u nešto više! Ima li što bolje od poslijepodnevnog dejta na kojem zajedno promatrate zalazak sunca na Gornjem gradu?

Optika Anda, Nine West

Posao je posao, ali to ne mora biti dosadno. U ovim fancy naočalama i torbi koja će rado spremiti sve vaše bitne stvari, možete biti sigurni da dobro izgledate.

Optika Anda, Parfois

Šećer na kraju – odlazak na plažu! Napokon ste tu, na moru na godišnjem i dosta vam je razmišljanja o nepotrebnim stvarima. Zato stavite u vašu torbu za plažu sve potrebne stvari – kremu za zaštitu od sunce, bocu vode, naočale na glavu i uživajte u pirkanju vjetra dok vam je sol u kosi.

Nadamo se da smo vas inspirirali da nabavite nove torbice ili nove naočale. Sve sunčane naočale možete potražiti u poslovnicama ili web stranici Optike Anda.