Astro

5 horoskopskih znakova kojima je spavanje najvažnija stvar u životu

admin 22. ožujka 2024.

Neki horoskopski znakovi samo bi spavali...

Spavanje i dobar san su jedni od najboljih načina da se osjećate dobro tijekom čitavog dana i da ga spremni dočekate svaki izazov koji donosi. Istina je da je dobar san bitan za naše zdravlje, ali postoje i grupa onih koji iskorištavaju tu činjenicu.

Kada se tek rodite sve što radite je da spavate, ali neke osobe ovu aktivnost vole i kada malo odrastu, pa i čitavog života. Bez obzira da li vole spavati 12 sati u komadu ili vole kroz dan “odraditi” nekoliko kratkih spavanaca ovo su horoskopski znakovi koji jednostavno obožavaju spavati.

Strijelac

Strijelci su avanturisti koji vole putovati, a bez obzira da li se radi o poslovnom ili privatnom putu, jet lag je uvijek prisutan. Oni često moraju resetirati svoj unutarnji sat i vratiti se na uobičajen raspored spavanja, a nekoliko dnevnih dremuckanja najbolji su lijek za to. Strijelac san i spavanje shvaća ozbiljno i u njegovom rasporedu nećete vidjeti puno noćnog života, već samo aktivnosti koje završavaju do ponoći.

Ovan

Poznati kao znakovi koji vole provod i noćni život, Ovnovi će tulumariti do ranih jutarnjih sati, a onda spavati čitav dan. Kada tulumare preko tjedna, za radnog vremena napravit će sve kako bi se mogao sakriti na pola sata i malo odrijemati. Osim spavanja na poslu, razuzdani Ovnovi često popiju previše pa njihov izlazak završi tako da ga prespavaju u separeu. U kojoj god varijanti Ovan je partijaner koji je spreman zaspati bilo kada i bilo gdje.

Rak

Rakovi njeguju svoj “beauty sleep” i sve manje od osam sati sna za njega jednostavno smisla. Probudit će se živčani ako svaki dan ne postignu optimalnu količinu sna pa će tako nerijetko posezati i za prisilnim popodnevnim drijemanjem. Rakovi puno razmišljaju i zna se dogoditi da, razmišljajući o stvarima, ne mogu zaspati do dugo u noć. Kada ne postignu svoju planiranu količinu sna živčani su i razdražljivi i kada se Rak ne naspava dovoljno najbolje ga je izbjegavati.

Bik

Bik je siesta vrsta spavaća, tj. zaspat će u onom trenutku kada to njemu odgovara, bez obzira da li su na poslu ili u čekaonici. Popodnevno drijemanje čini ih mnogo produktivnijima i pomaže im poboljšati vještine kritičkog razmišljanja, što ih čini boljim zaposlenikom. Oni vjeruju teoriji da je nakon sat vremena posla potrebno 10 minuta sna, a ako je vrijedilo za velikog Einsteina sigurno će vrijediti i za njih. Bik želi da spavanje postane dio njihove rutine.

Ribe

Ribe su emocionalni spavaći, tj. vole spavati jer tada mogu živjeti u svom čarobnom svijetu maštanja. Ribe ne vole toliko spavati koliko vole sanjati i zato ne vole kratka besmislena drijemanja u kojima ne sanjaju. Kada bi mogli Ribe bi najdraže živjele u snovima i nikad se ne bi budile i zato nema goreg za Ribu kada mu stvarnost ne pruža ono što želi. Kada se žele prepustiti mašti samo zaklope oči u utonu u svoj svijet snova u kojima je sve moguće.