Astro

5 horoskopskih znakova koji su najviše nesigurni!

Mia Vodopija 03. rujna 2021.

Što zvijezde kažu o vašoj nesigurnosti?

Nesigurnost proizlazi iz osjećaja gubitka, nepovjerenja, napuštenosti i mnogih bolnih stvari. Postajemo nesigurni onda kad više nemamo povjerenja u sebe, počinjemo gajiti osjećaj nesigurnosti, koji nas usporava u stvarnom životu.

Prestajemo vjerovati sebi i teže nam je zauzeti se za ono što želimo. Ponekad nam je teško razumjeti same sebe, ali zato su tu zvijezde koje nam pomažu shvatiti dijelove našeg života povezujući znakove s našim osobnostima. Dakle, ovdje je top 5 horoskopskih znakova koji su najnesigurniji.

Kompletan horoskop za rujan!

Rak

Skloni ste sve shvaćati previše osobno jer ste prilično osjetljivi. Rijetko ste sigurni jer vaše samopoštovanje često ovisi o drugima. Oslanjate se na druge ljude kako biste se osjećali dobro, a to je sam po sebi veliki znak da ste osim što ste jako brižni, ali i potrebiti i nesigurni.

Djevica

Vi ste perfekcionist koji je usredotočen samo na to da bude najbolji. Ova vaša kvaliteta je vrijedna divljenja, ali šteti vašem samopoštovanju. Postajete toliko kritični prema sebi da ne uspijevate sagledati svoje pozitivne točke. Ovaj pretjerano kritičan aspekt dovodi do toga da često sumnjate u sebe, zbog čega niste sigurni u vlastite sposobnosti.

Vaga

Izbjegavate izazivanje problema u bilo kojoj situaciji, a mnogo puta to znači da šutite i nikada se ne zauzimate za sebe. Prirodno ste sramežljivi i ne volite iznositi svoje mišljenje na velikom skupu. Prilično ste nesigurni što će ljudi misliti o vama.

Kako horoskopski znakovi upravljaju svojim financijama

Riba

Slušat ćete druge ljude o tome što žele, ali ne uspijevate udovoljiti svojim vlastitim željama i potrebama. Ne možete reći ‘ne’ i odugovlačite sa zadovoljenjem vlastitih potreba. Vi jako marite za druge i njihovo mišljenje (koje ne mora uvijek biti pozitivno), zbog čega ste previše nesigurni u sebe. Često se osjećate iscrpljeno brinući se o drugima kada se samo trebate brinuti o sebi.

Jarac

Možete biti vrlo sigurni kada je u pitanju vaš profesionalni život, ali kad vaši odnosi i osobni život stupe na scenu, postajete vrlo rezervirani i nesigurni. Skrivate svoje osjećaje iza zida koji ste sami izgradili i odbijate pustiti bilo koga da uđe, u strahu da će vas povrijediti. Vrlo ste nesigurni u pogledu svojih društvenih vještina.