Film

5 filmskih hitova koje jedva čekamo ?

Viktoria Mikulić 03. siječnja 2017.

Hit filmovi 2017 – Iako je prošlo blagdansko vrijeme i svi nekako padnu u depresiju u siječnju i veljači, mi Vam donosimo 5 hitova koji će Vam uljepšati tmurne dane, a koji dolaze u Multiplexe Cinestar u prva tri mjeseca 2017. godine. L a La Land Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja […]

Hit filmovi 2017 – Iako je prošlo blagdansko vrijeme i svi nekako padnu u depresiju u siječnju i veljači, mi Vam donosimo 5 hitova koji će Vam uljepšati tmurne dane, a koji dolaze u Multiplexe Cinestar u prva tri mjeseca 2017. godine.

L a La Land

Riječ je o iščekivanom filmu za Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu “Whiplash.“ U filmu Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu u usponu (Emma Stone), nakon čega uslijedi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smještena je u Los Angeles s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan

Početak prikazivanja: 05. siječnja 2017. Cinestar

Jackie

Nakon ubojstva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, prva dama Jacqueline Kennedy pokušava biti jaka nakon trume koju je njena obitelj doživjela, vratiti vjeru, utješiti svoju djecu te definirati povijesno nasljeđe svoga muža. Radnja prati život Jackie Kennedy od trenutka atentata na njenog muža i intervjua kojeg je povodom tragičnog događaja morala dati magazinu Life, reflektirajući se na svoju privatnu i javnu personu. Mnogi su kritičari predvidjeli kako se Natalie Portman smiješi nagradna Oscar® za ovu ulogu.

Početak prikazivanja: 19. siječnja 2017. Cinestar

Hit filmovi 2017

Pedeset nijansi mračniji

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu  Pedest nijansi mračniji. Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

Početak prikazivanja: 09. veljače 2017. Cinestar

Kong: Otok Lubanja

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga. U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly. Hit filmovi 2017.

Početak prikazivanja: 09.ožujka 2017. Cinestar

Hit filmovi 2017

Odjednom tata

Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane! Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali je nikako ne uspijeva naći. U međuvremenu tamo nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji. Tijekom godina, Samuel postaje pažljiv i nježan, ali još uvijek nekonvencionalan tata maloj Gloriji koja već ima 8 godina kada se u njihov život vraća bivša… Hit filmovi 2017.

Početak prikazivanja: 30. ožujka 2017. Cinestar

5