FOTO by Instagram @paulasik

Poznati

5 eye-catching odjevnih kombinacija omiljene domaće influencerice Paule Sikirić!

Daria Lovrić 16. lipnja 2023.

Potražite inspiraciju za idući dnevni ili večernji outfit

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica Paula #šiksik svojim odvažnim modnim kreacijama svakodnevno oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. U vrijeme brze mode, kada trendovi ekspresno dolaze i odlaze te svi više-manje nalikujemo jedni na druge, Paula se ističe u masi upečatljivim kombinacijama.

Paula Sikirić, poznata pod imenom Paula Sik i heštegom #šiksik je jedna od naših najpoznatijih influencerica i zasigurno ste čuli za nju. Odvažna, jakog karaktera, osim svojim zapanjujućim modnim kombinacijama, pratitelje oduševljava simpatičnim rimama kojima poprati fotke, ali i otvorenim pristupom.

Domaća influencerica majka je malene djevojčice Arte, a na društvenoj mreži Instagram progovorila je i o bulimiji s kojom se bori od 2018. godine.

Paula Sikirić spaja nespojivo, a radi njezine energije, vedrine i smjelosti sve njezine odjevne kombinacije izgledaju TOP. Paula obožava kombinirati raznorazne uzorke i boje, poput outfita u kojem prevladavaju ružičasta i žuta u kariranom uzorku.

Naš je posebno oduševila posljednja kombinacija u kojoj prevladavaju upečatljive ljetne boje i dva različita uzorka. Preslatku košuljicu s puf rukavima i polka-dot uzorkom i chic torbicom u pripadajućem tonu uklopila je uz efektnu suknju u narančastoj i pink nijansi s cvjetnim uzorkom.

Outfit je spojila sa šarmantnim cipelama na visoku petu s trendi mašnom, a za ovu prigodu složila je zanimljivu frizuru i izabrala zlatni nakit.

Ako do sada niste znali za Paulu Sikirić, obavezno je zapratite na Instagram profilu i potražite inspiraciju za idući dnevni ili večernji outfit.