FOTO by Bershka

Moda

5 bijelih čizmi iz Bershke koje će dominirati gradskim asfaltom!

Viktoria Mikulić 05. studenoga 2021.

Boja snijega najdraža nam je zimska boja!

Kada govorimo o sportskom izdanju, tenisice su jedina obuća koju nosimo u svim godišnjim dobima, dok su za svečanije prigode tijekom svih razdoblja dobrodošle salonke. Tu je i ona sezonska obuća poput japanki, balerinki, espadrilla, koje su naši favoriti tijekom proljeća i ljeta, dok se najesen i zimi odlučujemo za čizme – kako gležnjače tako i one do iznad koljena.

Čizme su nekoć predstavljale samo praktičnu obuću, a danas najčešće određuju smjer naše odjevne kombinacije. Može ih se pronaći u pregršt varijanti, od klasične ili brušene kože, baršunastih i lakiranih izdanja, s dodacima poput lanaca, zakovica i slično.

Od ravnih do modela na blok petu i stiletto potpetica, na tržištu se može pronaći za svakoga ponešto. Niske čizmice, odnosno gležnjače ćemo najčešće odabrati za dnevne varijante uz traperice i fluffy pulovere jer nam je u njima lakše obavljati sve aktivnosti, dok ćemo one na petu više nositi za večernje izlaske i svečanije prigode, uz stylish haljine, bluze i suknje.

Prave fashionisitice ništa neće spriječiti da i tijekom dana nose čizme na visoku petu, jer njima to ne predstavlja problem, već izazov s kojim se rado nose. Upravo smo se njih sjetili prilikom potrage za neodoljivim čizmama.

Jedna boja je posebno dojmljiva među trendsetericama kada govorimo o čizmicama za zimu. Boja snijega, bijela izgleda toliko efektno čak i uz najobičniji look, stoga smo mi izdvojili 5 bijelih čizmi iz Bershke koje će dominirati gradskim asfaltom.

Asimetrične, s neobičnim potpeticama, one na vezice ili lakirane, na vama je da odaberete svog favorita u nastavku: