FOTO by Instagram @timotej / @abindenurlaub

Zabava

5 besprijekornih uvala/plaža u Lijepoj našoj koje barem jednom u životu morate posjetiti!

Krešimir Šustić 10. kolovoza 2020.

Idealne lokacije za hvatanje preplanulog tena, ali i uživanje u romantičnim zalascima sunca

Aktualna ljetna sezona znači samo jedno, a to je istraživanje božanstvenih uvala i plaža u Lijepoj našoj na kojima s lakoćom možemo uživati u dugoočekivanom godišnjem odmoru.

Hrvatska obala poznata je po izrazito čistom i bistrom moru predivnih plavih nijansi, atraktivnim destinacijama i veličanstvenim mjestima na kojima osim hvatanja preplanulog tena, s divljenjem promatramo magične zalaske sunca.

Posebnu draž pronalazimo u sakrivenim uvalama, koje nam pružaju privatnost i savršen bijeg od ostatka svijeta kako bi odmorili moždane vijuge i zaboravili na gradsku vrevu, poslovne obveze i stres.

Neovisno o tome preferirate li više šljunčane, stjenovite ili pješčane plaže, u nastavku donosimo 5 besprijekornih lokacija koje barem jednom u životu morate posjetiti.

Stiniva – Vis

Status najpopularnije i najfotogeničnije plaže u Lijepoj našoj s razlogom pripada ovoj rajskoj plaži okruženoj visokim stijenama na kojoj u samo nekoliko trenutaka zaboravljamo na sve brige ovoga svijeta.

Punta Rata – Brela

Forbes je ovu božanstvenu plažu uvrstio među 10 najljepših plaža na svijetu, a kako i ne bi kada je bogata borovima starim nekoliko stotinama godina i predivnim bijelim kamenčićima koji se spajaju s bistrim morem.

Saplunara – Mljet

Pješčana laguna smještena je na otoku Mljetu, bogata ugroženim biljnim vrstama, te je krase tropski suncobrani napravljeni od palminih listova koji pružaju pravi egzotični ugođaj.

Zlatni rat – Brač

Najpoznatija plaža u Hrvatskoj prepoznatljiva je u cijelom svijetu po svom konstantnom mijenjanju oblika, te po tirkiznom moru, bijelom šljunku i borovoj šumi koja je okružuje.

Mali Bok – Cres

Smještena u mjestašcu Orlovac, okružena je predivnim kristalnim morem i visokim stijenama, koje je ovoj plaži daju privatnost, intimnu atmosferu i hlad.

Za dnevni odlazak na plažu kao obvezan inventar potrebne su nam kreme za sunčanje, a za gledanje u zvjezdano nebo i u magičan zalazak sunca, preporučujemo proizvode iz Autan Family linije protiv komaraca.

Linija je namijenjena za cijelu obitelj, kako za odrasle tako i za djecu stariju od 2 godine, te pruža efikasnu zaštitu od uboda komaraca do 4 sata 

Dolazi u 3 formata: Losion, suhi sprej i stick

Za još više informacija o Autan proizvodima protiv komaraca posjetite službenu Facebook stranicu Sezona bzzz briga i Instagram profil!