FOTO by PR

Njega kose

5 benefita koje donosi kokosovo ulje – pravi melem za njegu kose!

admin 05. studenoga 2021.

U nastavku saznaj blagodati koje će kokosovo ulje i HASK Monoi Coconut Oil linija podariti tvojoj kosi...

Kokosovo ulje kosi pruža mnoge koristi posebice jer je bogato korisnim masnim kiselinama, a njegov učinak vidljiv je vrlo brzo nakon primjene.

Njegovim redovitim korištenjem kosa postaje nahranjena, sjajna i hidratizirana. Uz ovo ulje, neka svaki tvoj dan postane “good hair day”!

Kokosovo ulje pospješuje rast kose

Ovo ulje hrani korijen kose i sprječava ispadanje vlasi, a njegovo redovito korištenje ubrzava rast kose koja postaje zdravija i gušća. Ono će također pomoći i kod ispadanja kose!

Kokosovo ulje hrani kosu

Zahvaljujući njegovom snažnom antioksidativnom djelovanju, uvelike štiti vlasište i korijen kose, a pomoći će i kod raščešljavanja duge ili kovrčave kose.

Kokosovo ulje poboljšava zdravlje vlasišta

Kako bi kosa bila zdrava i njegovana, zdravo mora biti i njezino vlasište. Kokosovo ulje odlično je za njegu i za ublažavanje brojnih stanja na vlasištu jer je poznato po svojim antibakterijskim i protugljivičnim svojstvima. Pomoći će kod brojnih infekcija na vlasištu, a posebice kod peruti.

Kokosovo ulje obnavlja oštećenu kosu

UV zrake, zagađeni zrak, nekvalitetna prehrana, često pranje, bojenje i razni kemijski tretmani uvelike oštećuju tvoju kosu. Kokosovo ulje odlično će nahraniti suhu i oštećenu kosu i dati joj sjaj kakav zaslužuje.

Kokosovo ulje štiti kosu od štetnih utjecaja

Kokosovo ulje obavija vlasi zaštitnim slojem, a da kosa pri tome nije teška i masna. Tako je štiti od gore navedenih oštećenja.

Predlažemo ti mirisnu HASK Monoi Coconut Oil liniju koja će pružiti tvojoj kosi tropski odmor. Sastoji se od šampona, regeneratora, ulja, maske i spreja za kosu!

Cijelu HASK Monoi Coconut Oil liniju možeš pronaći na webshopu Mayani Mall, a mi te darujemo s 20% popusta na cijelu liniju uz kod MONOI20.

Neka tvoja kosa zablista!