FOTO by adidas.com/us

Moda

4u1 pinky adidas parka – svestrana u svakom pogledu!

Viktoria Šafranić 13. siječnja 2021.

Spoj sporta i mode! Odagnajmo vanjsko sivilo vedrim bojama...

Prave fashionistice znaju da se i tijekom najnižih temperature može izgledati božanstveno. Iako tada ne razmišljamo previše o dizajnu, već se više fokusiramo da uz sebe imamo udobne i tople komade, ponekad ipak naiđemo na modele koji imaju sve ove karakteristike.

Upravo na takav novitet smo naišli na službenoj stranici brenda adidas. Riječ je o pinky parki koju možete nositi na 4 načina, što je čini dodatno poželjnom i ne sumnjamo da će se rasprodati u trenu.

Inspirirana klasičnim dizajnom parka, adidas jakna pruža novu razinu svestranosti. Stvoren za vjetrovito vrijeme, ovaj odjevni predmet kombinira modernu estetiku i najnoviju adidas tehnologiju.

Vrijeme zna biti teško, no odabir stila ne bi smio biti. Zahvaljujući svojoj 4u1 funkcionalnosti, vanjski dio i podstavljena jakna mogu se kombinirati i prilagoditi kako bi se stvorio jedinstveni izgled, ovisno o vašim potrebama.

Iako će vas svojom bojom dovoljno istaknuti tijekom tmurnih zimskih dana, reflektirajući detalji na vanjskom dijelu i srebrni reflektirajući uzorak na podstavljenoj jakni daju joj onaj finalni touch.

Još jedna stvar koja nas se dojmila je oversized veličina. Ova predimenzionirana parka pruža vrhunsku udobnost i bezvremenski izgled za svaku vašu gradsku avanturu, te će savršeno izgledati uz mekane trenirke i buce, kao i uz traperice, običnu majicu i tenisice.

I za kraj, podesiva vezica sa stražnje strane omogućuje prilagodbu kad god je to potrebno.

Njezina cijena iznosi $250 te se nadamo da će uskoro stići i na naše police. Do tada, za više detalja o ovoj ružičastoj ljepotici, posjetite službenu adidas stranicu.