FOTO by Zara

Moda

4 Zarine elegantne haljine okupane trendi ljetnim bojama

admin 06. kolovoza 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Boje koje nosimo izražavaju naše raspoloženje i osobnost. Izabrali smo četiri haljine u bojama harmonije, energije, strasti i ženstvenosti, a dolaze s predivnim naušnicama koje će savršeno naglasiti crte vašeg lica.

U ovim elegantnim Zarinim haljinama istaknite svoj preplanuli ten dok još traje vruća ljetna sezona!

  1. Narančasta

Ne bojite se biti primijećeni? S ovakvom predivnom haljinom sigurno ćete se naći u centru pozornosti! Ne možemo se prestati diviti ovoj Zarinoj haljini bez rukava sa širokim izrezom u energičnoj narančastoj boji.

Kao da gledamo sunce koje polako zalazi iza otoka na našem Jadranskom moru!

399,90 kuna

2. Crvena

Ova elegantna duga, crvena haljina toliko je lijepa da je želimo nositi za baš svaku priliku!

Haljina se veže na preklop oko vrata, a stajling ne bi bio potpun bez divnih naušnica izvezenih motiva koje dolaze u kompletu s haljinom. Ova crvena ljepotica pršti samopouzdanjem i neodoljivošću!

399,90 kuna

3. Ružičasta

Dovoljan je jedan pogled na ovu ružičastu krasoticu i poželjet ćete je imati u svom ormaru! Posebno nam se sviđaju tanke naramenice na preklop koje decentno otkrivaju leđa i usmjeravaju sav pogled na taj elegantan dio tijela.

Ako ste ljubiteljica ove nježne boje i volite ju nositi od glave do pete, dodajte sandale u istoj boji i upotpunite ovu veselu kombinaciju!

399,90 kuna

4. Zelena

Elegantna kratka, zelena haljina asimetričnog izreza s naborima s desne strane te dugim rukavom s lijeve, dolazi u kompletu s naušnicama žutih i zelenih motiva.

Ova divna nijansa u boji prirode savršeno će pristajati uz crne, bijele ili smeđe sandale!

299,90 kuna