FOTO by MAC / Tom Ford

Make-up

4 veličanstvenih: Ruževi koje volimo nositi cijele godine

admin 03. kolovoza 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Na tržištu možemo pronaći na stotine ruževa u različitim nijansama pa nije čudno da se ponekad zbunimo pri odabiru savršene nijanse koja će nam najbolje odgovarati.

Bez obzira na to u kojoj se sezoni nalazimo, postoje četiri nijanse koje su uvijek u trendu.

1. Neutralne

Ova boja na usnama izgleda vrlo prirodno. No, treba biti iznimno pažljivi pri odabiru nijanse koja će najljepše pristajati boji naše kože. Ne želimo izabrati boju koja je jednaka boji kože naših usnica.

Važno je pronaći onu nijansu koja će osvježiti naše lice i dati mu mladenački izgled. Svjetlijoj koži bolje će pristajati neutralne nijanse s blagom ružičastom bojom, dok će onima maslinaste kože najbolje odgovarati bež ili smeđi tonovi.  

2. Snaga crvene

Možete imati bezbroj ruževa različitih boja, ali samo jedan od njihima status vječnog klasika. Crveni ruž znak je moći, strasti, samopouzdanja i, naravno, ženstvenosti.

Kao što bi svaka od nas trebala imati malu crnu haljinu koju možemo nositi za svaku priliku, tako bi se u našoj kolekciji trebao naći barem jedan crveni ruž kojeg ćemo izvući iz kozmetičke torbice kad želimo zasjati u punom sjaju!

3. Zaigrana ružičasta

Ova nježna boja ruža može se u trenu pretvoriti iz zaigrane i mladenačke u zavodljivu i ozbiljnu. Sve ovisi o vašoj odjevnoj kombinaciji i frizuri.

Ružičasta je kameleon kojeg je zaista lako kombinirati, a svatko od nas može pronaći idealnu ružičastu nijansu. Ako želite izaći iz zone udobnosti i unijeti malu promjenu, vrijeme je da neutralne nijanse zamijenite optimističnom ružičastom!

4. Visoki sjaj

Našli ste se u situaciji kad kasnite na važan sastanak i nemate vremena birati boju ruža. Mi imamo rješenje! Balzam za usne u prirodno ružičastoj nijansi koji odgovara svakom tonu kože! Najvažnije, vaše će usne dobiti predivan efekt sjaja!