4 trenda koja nosimo ovog proljeća!

Marko Stipić 21. ožujka 2017.

Ukoliko se i vi jutrima nađete zbunjeni pred ormarom s mišlju: “A što pak danas?”, tu smo da vam pomognemo.

Za vas smo izdvojili 4 apsolutna trenda ove sezone i kreativne outfit prijedloge za one dana kada ne osjećate inspiraciju.

THINK PINK!

Od pastelne do vibrantne upadljive nijanse, nemoguće je pogriješiti. Roza je boja ove sezone. Volimo ju i samostalnu i s razigranim dezenima. It’s a Barbie world afterall.

LOUD AND CLEAR

Od modnih pista, sve do pristupačnih komada ovaj trend je živ više no ikada. Nebitno nosite li majicu s važnom političkom porukom ili pak haljinu s ilustracijama, ove sezone prekršiti ćemo pravila; više je više!!

LEATHER FOR DAYS

Kožni kaputi doživjeli su trijumfalni modni povratak i uljepšat će vam čak i one ne tako lijepe dane koji dolaze s proljećem. Iako kožne hlače nisu novost, poigrajte se i pronađite nove varijacije kojima čete upotpuniti savršeni look, bio on poslovni ili casual.

SPORTY CHIC

Sportska odjeća u zadnjih je desetak godina davno nadišla isključivo sportsku ulogu. Postala je jednim od glavnih trendova kojima će buduće generacije opisivati 2010e. Utjecaj ovoga stila odrazio se uvelike i na same modne velikane dizajna, a oni su uzvratili svojim verzijama za što smo im i više nego zahvalni. Tko kaže da je nemoguće spojiti estetiku i udobnost?

 

Photos by: Pinterest