FOTO by Ted Baker

Moda

4 proljetne torbice koje svaki look podižu na višu razinu!

Viktoria Mikulić 18. travnja 2023.

Floralni motivi dobrodošli su u svim godišnjim dobima, no najviše u proljetne dane…

Japansku trešnju, magnoliju, jaglace, visibabe i tulipane proteklih smo tjedana imali priliku gledati u najljepšim parkovima diljem Zagreba, a naša garderoba zasjala je u sličnom ruhu.

Cvjetni motivi potiču nas na dobro raspoloženje, bude u nama neopisivu energiju za izlascima i što duljim boravkom na svježem zraku.

Iako je vremenska prognoza promjenjiva, sigurni smo da će uskoro nastupiti sunce koje toliko željno iščekujemo. Spremi smo u potpunosti odbaciti zimsku odjeću i svom ormaru dodati dašak svježine.

Ako još niste to učini, sunčan vikend pred nama poticaj je da prenamijenite svoj ormar cvjetnim uzorcima.

110 €

Škicnuli smo i zaljubili se u novu Ted Baker kolekciju torbica!

125 €

Uz jeans, T-shirte i bijelu košulju, dodajte nekoliko pastelnih haljina i sandala s remenčićima. Još jedan neizostavan dio svakog našeg outfita su torbice. U potrazi za profinjenim modelima zavirili smo u Ted Baker web trgovinu i pronašli svoja 4 favorita koje krasi floralni print.

110 €

Nježno zelena ili tamno plava torbica s cvijećem osvojit će sve one žene koje njeguju elegantan stil odijevanja i najviše ih vidimo uz svečane haljine, dok će torbica košara oduševiti one ležernijeg odijevanja.

170 €

Tu je još jedan primjerak u floralnom izdanju koji dolazi u obliku kuće, a koji neće proći nezamijećeno gdje god se uputili.

Koju god odabrali, Ted Baker torbice imat ćete godinama jer cvjetni motivi ne izlaze iz mode.