FOTO by Instagram @hmhome

Dekor

4 praktična i elegantna božićna poklona koja izgledaju skuplje nego što zapravo jesu

admin 08. studenoga 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Božić nam kuca na vrata, a mi jedva čekamo najčarobniju sezonu u godini. No, često se nađemo u gužvi trgovačkih centara izgubljeni u mislima što pokloniti obitelji i prijateljima. Donosimo vam četiri ideje za poklone s kojima će svi biti oduševljeni i zahvalni.

1. Vaza

Svima je potrebna barem jedna ukrasna posuda u kojoj ćemo držati sve te divne bukete. Osim što će svakom domu dodati dašak ljepote, vaza će probuditi mnoge uspomene i događaje.

Klasična, moderna, keramička, drvena, metalna, staklena ili kristalna, izbor je na vama. Ovim šarmantnim i privlačnim poklonom pokazat ćete svoj istinski trud i svojstvenost.

2. Torbica za prijenosno računalo

Prijenosna računala osjetljiva su te zahtijevaju posebnu pažnju. Upravo jer su nam svakodnevno potrebna, najbolje ih je čuvati u posebnim torbicama.

Moderan, praktičan i elegantan modni dodatak savršeno je rješenje za poklon ispod Božićnog drvca! 

3. Plišana jastučnica

Jastučnica mekane i plišane tkanine savršen je dekorativni dodatak jastucima koji krase kauč ili krevet. Jedinstven i sjajni izgled plišanih jastučića osobito će naglasiti šarene Božićne ukrase.

4. Stalak za nakit

Osim njegove dekorativne uloge, nakit ističe karakter osobe koja ga nosi.

Organizirati nakit ponekad je vrlo iscrpljujuće, posebno ako se nađemo u vrtlogu zapetljanih lančića ili zaboravljenih narukvica i naušnica koje negdje na dnu mračne ladice čekaju ugledati svjetlo dana.

Stalak za nakit pomoći će organizirati sve drage predmete koji će biti lako vidljivi pa na njih više nećemo zaboraviti.