Astro

4 horoskopska znaka koji uživaju u kiši

Mia Vodopija 19. svibnja 2021.

Ako ste fanovi astrologije ili ako jednostavno volite kišu, saznajte koja četiri znaka najviše vole kišu!

Sitne kapljice na lišću, žuborenje kiše, onaj slatki zemljani miris i polagani udari vjetra koji vam pušu kosu – kišni period u proljeću nije zabavan, ali je nužan. Nakon žarkog sunca, kiša mnogima dolazi kao blaženo olakšanje. Ali jeste li znali da prema astrologiji neki horoskopski znakovi preferiraju kišu više od drugih?

Dok smo u sivom i tmurnom kišnom proljetnom razdoblju, neki od vas se mogu osjećati iscrpljeno, dok se drugi osjećaju super energično. To definitivno može imati veze sa zvijezdama zbog kojih ste u nekim sezonama produktivniji od većine. Ako ste fanovi astrologije ili ako jednostavno volite kišu, saznajte koja četiri znaka imaju najviše benefita od kišnog proljetnog doba.

Rak

Rak je vodeni znak i vladar kiše. Možda se ponekad osjeća pomalo pospano ili letargično, ali ovo je također vrijeme kada će njihovi instinkti za povezivanje s drugima biti snažni i kada će rado nazvati svoje najbliže.

Bik

Ova sezona njihov je sretan medij između završetka proljeća i sve toplijeg zraka za ljetnu sezonu. Dok nemilice kiši, Bika ćete u njegovoj kući pronaći kako sjedi kraj prozora i čita knjigu.

Blizanci

Kao najšarmantniji znak horoskopa, Blizanci su razigrani i spontani, pa dobro podnose vjetar (i promjene). Vjerojatno ćete Blizance zateći kako se dopisuju s prijateljima, dok se kroz prozor dive kiši.

Vaga

Kao i prave vage, oni traže ravnotežu, ali i uzbuđenje u životu, zbog čega bi mogli uživati u vremenu koje je hladnije nego uobičajeno toplo proljeće. Tijekom ove sezone možda će više surađivati, kako s prirodom, tako i s bližnjima.