Astro

4 horoskopska para koja će se ovog Valentinova zaljubiti

admin 27. siječnja 2021.

Saznaj koga će ove godine spojiti moć Kupidove strelice

Bez obzira viđate li se s nekim već duže vrijeme ili ste uletjeli u brzopoteznu filmsku romansu uskoro ćemo ući u mjesec u godini u kojem imate priliku otići korak dalje. Iako je posljednjih godina Dan zaljubljenih iskomercijaliziran, a pokloni imaju sve veću težinu, on i dalje obilježava vrijeme u kojem vlada ljubav.

Kako u svemu, tako i u ljubavi, zvijezde i ovaj put imaju svoju priču i smjernice koje vam otkrivaju stvari jezikom astrologije. Ovo Valentinovo možda nećemo provesti u nekom restoranu na otmjenoj večeri, ali ćemo ga proslaviti na svoj način u društvu voljene osobe.

Iako astrologija nije nešto što je zapisano u kamenu i ponekad nam služi samo za zabavu, dobro je saznati kako stoje stvari gledano iz perspektive zvijezda. U nastavku vam donosimo 4 horoskopska para za koje zvijezde predviđaju najviše mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu.

VODENJAK & VAGA

Nekonvencionalni Vodenjaci vole živjeti u svom malom svijetu okruženi mirom. Iako ih nije lako razumjeti, društvene Vage spremne su za izazov. Vaga se bavi fantazijom i maštom, a privući će ih vodenjakov kreativni um što bi moglo dovesti do zajedničkog stvaranja jedinstvene ljubavne priče. Dva zračna znaka prepustit će se naletu vjetra i vidjeti kamo će ih odvesti budućnost. Jednostavni i otvoreni, Vodenjak i Vaga ovog će se Valentinova upustiti u svoju ljubavnu priču.

JARAC & BIK

Poznat je međusoban odnos ova dva rogata znaka, a idućeg bi se mjeseca mogla dogoditi i jedna nova ljubavna priča. Dva zemaljska znaka, Jarac i Bik, ozbiljni su, stoje na zemlji i osjećaju se vrlo ugodno u međusobnom prisustvu. Ovaj će par u bilo kojem trenutku moći provesti uzbudljivu večer u vidu spoja i vjerojatno će tada shvatiti koliko su kompatibilni. Oba znaka vole darivati, a Valentinovo je dan u kojem će pokazati svu svoju darežljivost.

OVAN & LAV

Neustrašivi Ovan mogao bi konačno dočekati svoju ljubav u znaku druželjubivog Lava. Dva vatrena znaka, Ovan i Lav kliknut će na prvu i nije nemoguće da se već na prvom spoju vrate kući – zajedno! Senzualan i odvažan, ovaj će par izraziti svoje osjećaje riječima i postupcima. Ovaj par nije za sjedenje ili opuštanje, njih će dvoje uživati u izlascima i poželjet će obilježavati svoju vezu stalnim putovanjima. Ovan i Lav su živahni i društveni, a ovog bi se Valentinova njihovi karakteri mogli spojiti.

RIBE & DJEVICA

Tko bi mogao bolje zavesti marljivu Djevicu od romantične i osjećajne Ribe? Sanjive i pažljive, Ribe će voljeti biti u društvu Djevica i učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi se ona osjećala sigurno i voljeno. Iako će Djevica učiniti sve kako bi obilježila ovo Valentinovo te ga učinila najboljim do sad, Ribe će biti tu da pomognu te se izraze na svoj romantičan način. Naravno, pouzdane i stabilne Djevice bit će tu za Ribe kada im je najteže, a one će to brzo prepoznati i prepustit će se čarima zajedništva.