FOTO by H&M

Moda

4 H&M modela gležnjača u najpopularnijoj nude boji!

Viktoria Šafranić 25. siječnja 2021.

Klasika je uvijek aktualna...

Uz najzastupljenije boje kao što su crna i bijela, bež nijansa jedan je od prvih odabira mnogih fashionistica. Baš poput sive, s lakoćom se uklapa uz sve kombinacije, i na jednostavan način koketira s ostalim modnim komadima.

Ova pomalo suptilna boja dolazi u mnoštvo različitih tonova, od light bež do zagasitih nijansi, i moramo priznati da u svim varijantama izgleda savršeno.

H&M je jedan od onih brendova koji donosi za svakoga ponešto. Od modela, boja, veličina, u njihovim trgovinama oblače se mnoge generacije.

Iako već svi maštamo o proljeću, nismo mogli ne primijetiti zimsko-proljetnu obuću koja je upravo stigla na njihove police. Ovog puta, posebno su nas zaintrigirale gležnjače stvorene za one koji njeguju svečaniji stil odijevanja.

Riječ je o 4 modela u nude nijansama, koji su stvoreni za nošenje od danas pa sve do kraja proljeća. Lagane, stylish i prozračne, izvrsno će pristajati uz dnevne i večernje lookove.

I dok druge možete nositi kad god poželite, jedne od ovih čizmica ipak su rezervirane za ljepšu vremensku prognozu, bez naznaka kiše. Svi modeli imaju blok petu koja je poprilično stabilna za cjelodnevno nošenje. Također, sve imaju vrlo jednostavan zatvarač, a odlična je vijest i povoljna cijena.

Lakirane, u mat izdanju ili one s efektom brušene kože, koje su vaš favorit?

Sve H&M gležnjače možete pronaći putem njihove službene stranice.