FOTO by Instagram @isidora_ilic / @slatkoterija

Iće & piće

3u1 slatka bomba – kava s Nutellom u krafni!

Viktoria Mikulić 29. siječnja 2024.

Gutljaj koji ćete pamtiti! Evo gdje probati ovaj slatki hit…

Slatkoljupci uvijek nađu način da ono što najviše vole dovedu na još višu razinu. Kako bi pružili jedinstveno iskustvo svim obožavateljima Nutelle i kave, beogradski kafić osmislio je novu poslasticu povodom nadolazećeg fašnika.

S druge strane, veljača je rezervirana za krafne i uz standardne okuse poput marelice, vanilije i čokolade, danas možemo pronaći mnoštvo drugih punjenja popust kreme od pistacija, kinder buena, kikiriki maslaca i slično.

Ako vi ipak volite klasičnu krafnu, a pritom ste ljubitelj kofeina i omiljenog namaza od lješnjaka, dopustite da vam predstavimo novi slatki hit, krafnu iz koje možete popiti kavu, po mogućnosti s dodatkom Nutelle. 

Ova slatka bomba sastoji se od krafne, espressa, žlice nutelle i mlijeka, a prema riječima srpske novinarke i urednice Isidore Ilić, okus je fantastičan. Alo su vam dosadili obični napici i želite se počastiti pravom harmonijom okusa, gdje se kava sjedinjuje s mekoćom krafne, ne tražite dalje. 

Definitivno se isplati zaputiti do Beograda i isprobati ovu slatku bombu, koju možete pronaći unutar Slatkoterije koja se nalazi na adresi Kraljice Natalije 35. 

Također, uz ovaj novitet, unutar ovog kafića možete isprobati i kavu te vruću čokoladu sa šlagom unutar korneta.

Replay torbice u lila boji na sniženju!