FOTO by IMDb

Film

365 Days – 3. nastavak ovog erotskog trilera već je u produkciji

admin 13. lipnja 2022.

Da, da... znamo da će vas ova vijest razveseliti

Nismo se niti ohladili od drugog nastavka filma “365 Days: This Day”, koji je izašao u travnju ove godine, a mnogi fanovi već su uzbuđeni što će Massima i Lauru vidjeti i u trećem nastavku.

Prvi film “365 Days” prvobitno je objavljen 9. veljače 2020. u poljskim kinima, a kupio ga je Netflix. Erotski film u režiji Barbare Białowąs i Tomasza Mandesa temeljen je na prvoj knjizi serije Lipińska te je postao je globalni hit na streaming servisu, dospjevši na top 3 ljestvice na raznim Netflixovim listama.

Dolazi treći dio filma 365 Days
Massimo i Laura 365 Days

Drugi nastavak filma “365 Days: This day“, temelji se na drugoj knjizi trilogije i bio je jedan od najpopularnijih Netflix Original filmova u 2022. Nastavak je u prvom tjednu prikupio 77 980 000 pregleda, a trenutno se još uvijek nalazi na nekim globalnim Top 10 ljestvicama. 

365 days This Day

Jedno od najčešćih pitanja svakog fana ovog filma je – Hoćemo li i kada gledati “365 Days” treći dio?

Ako ste gledali film ili čitali drugi roman “365 Days: This day” na kojem se temelji, onda znate da priča još nije gotova. Netflix je potvrdio da planira krenuti stopama poznate trilogije “Fifty Shades of Grey” te da je treći nastavak ovog erotskog trilera već u produkciji.

365 days This Day

Treći će film vjerojatno imati naslov “Next 365 Days“, što je službeni naziv Lipińske treće knjige njezine trilogije romana. Ako film bude pomno pratio radnju treće knjige, očekuje se da će odnos Massima i Laure dobiti još mračniji zaokret.

Dolazi treći dio filma 365 Days
365 Days trilogija

Još se ne znaju detalji, ali sigurni smo da će se kroz koje vrijeme nešto otkriti, a mi ćemo vas odmah obavijestiti.