Make-up

30 primjeraka vječne lila manikure rezervirane za sva godišnja doba!

Viktoria Šafranić 08. siječnja 2020.

Zašto je toliko volimo, osobito na noktima, donosimo u nastavku…

Često puta nađemo se u situaciji kada ne znamo što bismo odjenuli, a još češće kada nam baš ta odjevna kombinacija za koju smo se odlučili nimalo ne paše s noktima. Zato su naš najčešći odabir neutralne boje koje nimalo ne utječu na naš stil odijevanja. No ovog puta ne govorimo o nude primjerima, nego o vječnoj lila nijansi.

Mnogi se odlučuje upravo za nude varijante. Svaka bež nijansa je dobrodošla i s njima ne možete pogriješiti, no lila nam daje tu neku dozu profinjenosti, vedrinu i toplinu našim noktima koja je istodobno nježna i elegantna.

Svijetlo ljubičasta manikura dolazi u bezbroj tonova koje jednostavno obožavamo i da svaki mjesec iznova birate ovu boju, uvijek biste pronašli drugačiju verziju. Ako vam u bilo kojem trenutku dosadi je nositi samu, jedan nokat uvijek možete obojiti u neku zagasitu nijansu, ukrasiti ih glitterom ili efektnim motivima.

Bez obzira kakav ruž stavili, je li vaš outfit upečatljiv s puno detalja i potpuno jednostavan, ova boja savršeno će se stopiti sa svime.

Potražili smo na Instagramu najfotogeničnije nokte koje krasi lila nijansa i nadamo se da će vam barem malo poslužiti kao inspiracija prilikom idućeg odlaska na manikuru:

View this post on Instagram

| Because lilac can be a winter colour too 😏💜💙

A post shared by SHELLAC MANICURIST (@homemadenailstoronto) on

View this post on Instagram

New Nails 💅

A post shared by ✨ⓣ ⓗ ⓞ ⓜ ⓐ ⓢ ⓘ ⓝ ⓐ✨ (@thomasinajacklyn) on

https://www.instagram.com/p/B6_fBDCnoVr/

https://www.instagram.com/p/B5ImZhHFpmv/