FOTO by Instagram

Ljubav & veze

30 ‘couple tattoo’ ideja stvorenih za sve golupčiće!

Viktoria Šafranić 24. travnja 2020.

Kao što kaže drevna poslovica, parovi koji se tetoviraju zajedno ostaju zajedno...

Situacija s koronom donijela je mnoge promjene u naš život, dosta negativnih, no u istoj mjeri i pozitivnih stvari. Konačno smo malo zastali i posvetili se onima za koje prečesto nismo nalazili vremena.

Pritom ne mislimo samo na svoje najmilije, životnog partnera, djecu, roditelje, sestru, brata, već i na same sebe. Dugo smo zanemarivali svoje potrebe i jurili kroz život kao da ne postoji sutra.

Također, za mnoge parove ovo će vrijeme biti pravi test koliko je njihova ljubav jaka i izdržljiva. Mnogi se šale da će sada biti rastava više no ikada, no mi ipak vjerujemo da nas je ovo sve još više zbližilo.

Ne znamo jeste li ikada razmišljali o tetovaži, možda već imate jednu ili ste osoba koja redovito na svoju kožu stavlja ovaj trag, no sigurni smo da nas ima barem nekoliko koji smo tek sada, kada nam je pružen višak vremena, počeli razmatrati tu opciju.

Naravno, nismo pobornici velikih i upečatljivih tetovaža no one minimalističke su itekako prihvatljive.

Nismo mogli ne rastopiti se na ove primjere tetovaža za parove koji su na taj način ovjekovječili svoju ljubav. Za neke je to apsurd, ali svi bismo se zasigurno složili da svatko ima pravo odlučivati o načinu na koji će nekome pokazati svoju ljubav.

Na Instagramu smo pronašli 30 inspirativnih primjera za ‘couple tattoo’. U nastavku ćete pronaći ideje poput inicijala, važnih datuma, simboličnih poruka, kao i motive srca, avokada, ptica, ribica, ljubavnih strelica i još mnoge druge zanimljive tetovaže.

Ako ste ikada razmišljali o istoj, predlažemo da ih pogledate sa svojim jačim polovicama i zajedno donesete konačnu odluku:

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

https://www.instagram.com/p/B90yPTDK0W-/?utm_source=ig_embed
View this post on Instagram

just done #couple #coupletattoos

A post shared by BINBANtattoo (@binbantattoo) on

View this post on Instagram

#dotstolines #paired

A post shared by Chaim Machlev (@dotstolines) on

https://www.instagram.com/p/BgbNiMwBHPS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading