FOTO by Bershka

Moda

3 pinky noviteta iz Bershke za energične jesenske kombinacije

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Bez obzira je li vam to namjera ili ne, kupnjom ovih primjeraka bit ćete zamijećeni...

Dok šetamo gradom, ne možemo ne primijetiti izloge trgovina koji su zablistali u neodoljivom jesenskom ruhu, točnije u paleti toplih i energičnih boja.

Tako najčešće možemo vidjeti it komade koji odvlače pažnju smeđim, crvenim, zelenim, narančastim i sivim nijansama, ali i klasičnom crnom i bijelom.

No česta gošća naših ormara je i neodoljiva i energična pinky boja, koja je aktualna u svako godišnje doba, te je s lakoćom uvrštavamo u casual, poslovne i večernje lookove.

Noviteti koju su nas privukli u ponudi high street brenda Bershka, dolaze u različitim tonovima ove bezvremenske kraljice uz koju ćemo na svakom koraku izgledati atraktivno.

U asortimanu možemo pronaći jedan od najbitnijih odjevnih predmeta koji će nam biti glavni saveznik u odijevanju, pogotovo kada je riječ o slojevitom koje trenutno vlada na gradskim ulicama.

Radi se o oversized vesti u Barbie rozoj nijansi, koja je napravljena od pletenog materijala uz koji će svaki izlazak iz kuće biti popraćen cozy osjećajem.

149,90 kn

Tu je i satinirana bluza s otvorom na stražnjoj strani, a upravo nam je ona potrebna kako bi suzbili sivilo i tmurne dane ubacivanjem iste u večernje modne kombinacije.

Gornji dio – 139,90 kn / Donji dio 139,90 kn

Klasična plišana trenirka u baby pink nijansi s natpisima “babe” će nam dobro doći svih onih dana kada nećemo imati potrebu za dotjerivanjem, ali i kada nam se neće dati pomaknuti iz udobnosti našeg doma.

229,90 kn

Neovisno o tome imate li pozitivan ili negativan stav prema ovoj tipičnoj girly boji, morate priznati da su stvarčice koje smo pronašli vrlo privlačne.