Njega kose

3 party frizure koje su gotove u nekoliko minuta!

Viktoria Šafranić 05. prosinca 2017.

Izgledajte glamurozno bez puno truda!

Milijuni žena su svakodnevno suočeni s istom dilemom: s jedne strane žele frizuru koja savršeno upotpunjuje njihov stil, a s druge strane su svjesne kako proizvodi za oblikovanje oštećuju kosu. Dok su se tijekom godina omiljene frizure mijenjale, pojam lijepe frizure je uvijek bila prirodna i zdrava kosa.

Iz tog razloga, NIVEA oblikovanje i njegu kosu podiže na novu razinu te predstavlja NIVEA Care & Hold liniju proizvoda. Ova linija proizvoda jamči cjelodnevnu postojanost frizure, ne isušuje kosu, regenerira unutarnji dio vlasi, a pri tome je ne otežava. Prava mala revolucija u proizvodima za oblikovanje kose! Struktura vlasi je ojačana, kosa nije sljepljena i izgleda zdravo. Koja žena to ne bi voljela?!?

U središtu formule nalazi se pantenol – prirodno dobiveni provitamin koji ojačava unutarnji dio vlasi i hrani kosu. Uz to, formula sadrži eucerit, jedinstveni NIVEA sastojak. Eucerit se dobiva iz prirodnog voska koji se nalazi u vuni. Ova formula kosi podaruje prekrasan sjaj, ojačava unutarnji dio vlasi te je ojačava u cjelosti. Frizura ostaje postojana, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.

Za savršenu 24-satnu postojanu frizuru, NIVEA je pripremila NIVEA Care & Hold pjenu za kosu. Zahvaljujući njoj, kosa je dugotrajno postojana. Pri tome, kosa nije otežana i zadržava prirodnu pokretljivost. Hranjiva NIVEA Care & Hold gel krema osigurava dodatnu strukturu.

Mliječna, lagana formula fiksira kosu, a pri tome ne ostavlja tragove. Za prirodni sjaj i snažno učvršćivanje – bez efekta kacige – upotrijebite NIVEA Care & Hold lak za kosu. Ovaj lak predstavlja savršeni proizvod kojim ćete frizuri dati završni dodir. Istovremeno, kosu čini prekrasno sjajnom i drži je na mjestu tokom čitavog dana.

Korištenjem ova tri proizvoda za oblikovanje, svojoj kosi ćete podariti opušteni volumeni i zadržati prirodnu živost.

Donosimo 3 frizure s kojima ste gotovi u tren oka:

Pred nama je najluđe doba u godini, doba kad više vremena posvećujemo druženju s prijateljima i obitelji. Tu je i nezaobilazna proslava Nove godine. Bez obzira na to jeste li jedna od onih koja će tu večer ostati s prijateljima kod kuće ili planirate da vas Nova godina zatekne na nekom ludom partyu, zasigurno ćete razmišljat o tome što napraviti sa svojom kosom.

Već neko vrijeme, složene i pomalo pretjerane frizure nisu u modi. Događanjima i street styleom vladaju jednostavne i sofisiticirane frizure. Svakodnevne frizure su sjajne, no doba slavlja je vrijeme kad ćete ipak poželjeti jednostavnim i brzim zahvatima malo naglasiti prirodnu ljepotu svoje kose i “doraditi” svakodnevne favorite među frizurama.

Polupodignuta frizura

Kombinacija zavodljivih kovrči i podignute kose super je za svakodnevni, ali i svečaniji look. Kosa za početak mora biti svježe oprana i osušena. Počešljajte kosu i odvojite jedan pramen sa vrha glave te ga zajedno sa šiškama pričvrstite na stranu kako ne bi smetao dok radite frizuru.

Nastavite odvajati dio po dio kose i pripremite ih za oblikovanje NIVEA Care & Hold lakom za kosu. Zatim te dijelove kose omotajte oko uvijača. Kako bi frizura izgledala zanimljivije, mijenjajte smjer u kojem ih omatate. Nakovrčanu kosu rasčešljajte. Uzmite dva prednja dijela kose, ukosnicama ili gumicom učvrstite na zatiljku i gotovi ste.

Niska punđa

Ovo je ležerna, ali sofisticiranija verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Care & Hold pjenu za kosu na korijen i osušite kosu. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja i pružiti joj prirodan volumen. Kad ste završili sa sušenjem, uzmite gumicu i oblikujte niski konjski rep. Nakon toga, samo omotajte deblji pramen kose oko korijena repa u punđu i učvrstite ga ukosnicom.

Voluminozan visoki rep

Visoki rep je uvjerljivo najpopularnija ležerna frizura. Istovremeno, to je i uvjerljivo najlakša frizura koju možete napraviti, a pri tome izgledati otmjeno. Kosu gumicom svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu i omotajte oko baze repa.

Prstima uhvatite pramen kose i blago ga natapirajte te isto ponovite i s drugim dijelovima repa. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru prirodnijom. Fiksirajte frizuru nanošenjem NIVEA Care & Hold laka za kosu na dio iznad repa kako biste postigli njegovani i sjajni završni izgled.

NIVEA Care & Hold lak, 250 ml, Preporučena maloprodajna cijena 27,90 kn

NIVEA Care & Hold pjena, 150 ml, Preporučena maloprodajna cijena 27,90 kn

NIVEA Care & Hold Creme Gel, 150 ml, Preporučena maloprodajna cijena 36, 90 kn

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr